Vine weekendul şi asta nu înseamnă altceva decât relaxare şi distracţie după o săptămână încărcată. Iată câteva evenimente la care te sfătuim să mergi pentru a te detaşa de stresul acumulat.

TEATRU

Vineri, începând cu ora 18:00, la Teatrul Satiricus I.L.Caragiale se joacă Ciuleandra de Liviu Rebreanu. Puiu Faranga se căsătăreşte cu Mădălina, o fată din Argeş, după ce dansează cu ea o Ciuleandra. În timp, Mădălina devine Madeleine cu studii în Elveţia, Franţa şi Marea Britanie. Fiind orbit de gelozie, Puiu o sugrumă pe Mădălina, iar pentru a nu fi închis este declarat nebun şi internat într-un sanatoriu. Însă amintirile legate de dansul jucat cu Mădălina şi crima pe care a comis-o nu-i vor da pace…

Tot vineri, Teatrul Cehov vă aşteaptă cu Cină în stil franţuzesc, o comedie de M. Camoletti.
Sâmbătă, ora 18:00 la Teatrul de pe Strada Trandafirilor se joaca Buburuzele revin la sol de V. Sigarev.

MUZICĂ

Vineri ora 18:00, la Sala cu Orgă va avea loc Concertul Tradiţional al Orchestrei Naţionale de Cameră „De Ziua lui Mozart“.
Iar amatorii de blues sunt aşteptaţi în Clubul Albion sâmbătă, începând cu ora 21:00, la concertul Looking for cover day.

GALERII

Galeria Artium, din incinta Shopping MallDova, organizează vineri expoziţia de artă fotografică Chişinău – Tel Aviv, oraşe înfrăţite.

 

Distribuie articolul: