Dincolo de creativitate și design este manufactura... Dacă ai visul unei bucătării deosebite - atunci trebuie să ajungi la Bismobil. Toate bucătăriile realizate de ei sunt făcute de o echipă de maeștri profesioniști, calificați permanent. Mai mult, ei au grijă ca o echipă de instalatori, cu cea mai mare atenție, să ajusteze mobila fiecărei bucătării în parte.

Bismobil vă oferă o gamă vastă de bucătării moderne și clasice complet echipate, create perfect pentru spațiul dumneavoastră. Vom rămâne pentru foarte mult timp în casele Dvs, fapt care ne face extrem de responsabili, inclusiv prin oferirea celor 5 ani de garanție”, ne spun cei de la Bismobil.

Fiind o echipă tânără, Bismobil a decis să se dezvolte aici, în Republica Moldova, un manifest redat chiar prin sloganul „Plăcerea de a găti acasă”. De curând Bismobil a deschis un showroom (Nicolae Testemițanu 17/6, sectorul Telecentru) și un magazin nou de bucătării (str. Calea Moșilor 4), unde sunt expuse cele mai noi direcții în execuția mobilei de bucătărie: design, materiale, elemente de organizare și mecanisme.

Bucatarie Bismobil

Bucătăriile sunt diferite, ca stil, formă, materiale, design și feronerie însă utilitatea sau scopul mobilierului este unul și același de a oferi confort și siguranță în timp, păstrând toate calitățile tehnice și estetice inițiale. Tocmai pentru ca durata de viață a unei bucătării să fie cât mai lungă, în procesul de confecționare Bismobil folosește materiale și mecanisme supuse tuturor testelor de rezistență, siguranță și durabilitate, certificate internațional.

Bucatarie Bismobil

Valoarea de bază promovată de Bismobil este atitudinea care nu este altceva decât unica cale spre calitate! Produsul trebuie să garanteze confort, utilitate, fericire, bucurie și încredere celor care îl achiziționează, mai ales în RM unde familiile sunt nevoite să depună efort pentru achiziția anumitor bunuri, iar opțiunile ieftine adesea nu sunt soluții bune, chiar dimpotrivă – sunt păguboase, deoarece în scurt timp nu reprezintă valoare, dar trebuie schimbate.

Deschiderea showroom-ului Bismobil face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung, care presupune creșterea capacităților de producere, de deservire dar și implementarea unor practici de lucru care ar ajuta clienții să beneficieze de serviciile și produsele companiei într-o formă accesibilă, inclusiv geografic, rapidă și calitativă.

Bucatarie Bismobil

Au fost investiții importante în spații pentru expoziție, în capacități de producere și nu în ultimul rând în personalul angajat. Practic timp de șase luni, echipa de designeri, consultanți și instalatori s-a dublat. Bismobil a început să activeze din 2012 și a reușit să consolideze o echipă bine formată de-a lungul anilor de activitate, timp în care au fost sute de bucătării proiectate și instalate.

Mai multe detalii despre Bismobil pot fi vazute pe www.bismobil.md sau pagina de Facebook.

P

Distribuie articolul: