Top-modelul de origine britanică, Naomi Campbell, a devenit foarte atentă la ceea ce mănâncă, mai ales după ce mama acesteia, Valerie Morris, a pierdut bătălia cu cancerul. Iată ce spune ea despre prelungirea vieții.

Naomi Campbell este convinsă că detoxifierea regulată a organismului contribuie la prelungirea vieţii, potrivit contactmusic.com. “Cred că toată lumea ar trebui să postească cel puţin o dată pe săptămână. Mâncăm atâtea lucruri, cred că este bine să detoxifiem organismul, îţi poate prelungi viaţa”, a declarat fotomodelul pentru revista Heat.

Cambell, în vârstă de 43 de ani, ţine cure de detoxifiere înaintea prezentărilor de modă. În vara aceasta ea a urmat o dietă bazată pe sucuri din fructe şi legume, înainte de a defila pe podium la Săptămâna modei haute couture de la Paris. “Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci”, a explicat manechina pentru aceeași sursă.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.

Sursa: mediafax.ro

Distribuie articolul: