Cunoscuta femeie de afaceri, politiciană şi trainer din Federaţia Rusă, Irina Hakamada, vine la Chişinău pentru a împărtăşi publicului metodele de cunoaştere a sinelui şi regăsirea împlinirii în viaţă prin puterea propriului exemplu.

În cadrul masterclass-ului de excepţie „Trei paşi spre succes. Calea către sine. Dao al vieţii”, Irina Hakamada va vorbi despre cum să atingi succesul, atât profesional, cât şi personal, înlăturând barierele care te împiedică să fii fericit.

La evenimentul dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor, cunoscuta politiciană şi activist civic îşi va împărtăşi reţeta propriului succes, inspirată din filosofia orientală, combinată cu stilul occidental de abordare a afacerilor şi cultura postmodernismuluirus. Printre subiectele discutate se numără: criteriile, principiile şi intrumentele succesului, lupta cu procrastinarea, creşterea autoaprecierii, eliberarea de stres, frici şi depresie.

Vezi agenda completă AICI.

Irina Hakamada, pe lângă o carieră de succes în politică, este scriitoare, prezentatoare radio şi TV, dar şi doctor în economie. Este membru al Consiliului de dezvoltare a societăţii civile şi drepturilor omului pe lângă preşedintele Federaţiei Ruse, iar în anul 2005 a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace.

Femeia de afaceri desfăşoară traininguri şi masterclass-uri în variate instituţii publice şi companii private, a scris mai multe cărţi motivaţionale şi este una dintre fondatoarele colecţiei de haine «ХакаМа».

Vină să înveţi de la Irina Hakamada reţeta fericirii, doar pe 11 noiembrie.

Înregistrează-te ACUM!

P

Distribuie articolul: