Rusia va fi reprezentată în acest an, la concursul muzical Eurovision, de frumoasele gemene Tolmachevy. Pe lângă talent muzical, tinerele se bucură și de o prezență excentrică, marcată de ținute ieșite din comun, însă de același fel. Din ce cauză, aflați în continuare.

Maria și Anastasia Tolmachevy, născute la 14 ianuarie 1997, în Kursk, sunt două gemene care iubesc muzica și nu s-au despărțit niciodată.

Au devenit celebre după ce, în 2006, au devenit învingătoarele concursului Eurovision Kids, cu piesa ”Vesenniy Djaz”, compusă chiar de ele.

Fiind nedespărțite, tinerele talentate și-au lansat și un album cu piese, numit ”Polovinki” (Jumătăți), au lucrat la televiziune și au cântat, alături de Alla Pugaciova, în producția cinematografică ”Королевство кривых зеркал”.

Deși par să arate mai mature, fetele au doar câte 17 ani și studiază în clasa a 10-a . Deoarece sunt de nedespărțit, tinerele continuă și acum să se îmbrace în același fel. Consideră că astfel, se completează reciproc și sunt mereu alături.

Au fost chiar întrebate dacă nu se plictisesc să poarte aceleași haine, iar gemenele au răspuns: ”Ne îmbrăcăm identic, deoarece suntem gemene. Avem chiar și telefoane identice.”

Viața fetelor a luat o întorsătură diferită după ce s-au înscris la selecția națională a Eurovisionului din Rusia. Piesa ”SHINE”, realizată de Fillip Kirkorov în parteneriat cu un compozitor din Grecia, a fost aleasă să reprezinte Federația Rusă la Copenhaga.

La începutul acestei luni, fetele au filmat videoclipul pentru piesa ”SHINE”, iar momentul filmărilor a fost surprins într-un filmuleț:

Ținutele pentru scena concursului se pregătesc de designerul rus Uliana Sergeenko, rochiile căreia sunt purtate de celebrități precum Lady Gaga sau Beyonce.

Gemenele vor evolua în prima semifinală a concursului Eurovision, adică la 6 mai.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: