Pentru a fi mereu în pas cu moda nu este necesar să cheltui sume fabuloase de bani, important e ca lucrurile să fie într-o stare perfectă și asortate cu gust. Esențial nu e brandul, ci calitatea și aspectul general al produsului. Aceasta este valabil atât pentru încălțăminte cât şi vestimentație. Pentru a avea o garderobă de invidiat urmează sfaturile noastre și economisește banii. Fii cu ochii pe reduceri
Cea mai eficientă metodă de ați reînnoi garderoba este să duci cont de reducerile de sezon propuse de magazinele de firmă. Astfel, ai posibilitatea să cumperi la un preț ofertă fie de -30 sau chiar -70% reducere pentru o haină de calitate a unui brand cunoscut. Dacă ai posibilitatea să mergi înafara țării să faci cumpărături, atunci alege perioada marilor reduceri din luna ianuarie sau august. În caz contrar, fii mereu cu ochii pe vitrinele magazinelor locale pentru a fi curent cu ultimele oferte.

Shopping online
Shoppingul online îți dă posibilitate să cumperi în orice perioadă a anului la un preț redus piese vestimentare, accesorii și încălțăminte. Dacă reușeși să prinzi momentele “flash” poți cumpăra articole la un preț redus până la -90%, astfel economisind timp și bani. Dacă procuri lucruri online ar fi bine să alegi livrarea prin intermediul poștei, astfel vei fi convinsă că totul va ajunge întreg și nevătămat. Tot de ce ai nevoie este o carte de credit și bani. Dar, unicul minus al acestei versiuni de shopping, este faptul că nu poți proba și nici verifica calitatea produsului cumpărat. Astfel ai toate șansele să dai greș.

Lichidările de stoc
Lichidările de stoc sunt și ele o bună opțiune pentru a procura articole vestimentare la un preț redus. De obicei când magazinele vor să se elibereze cât mai rapid rafturile de marfa veche, organizează ofertele de lichidare. Astfel, poți cumpăra la un preț hazliu tot ceea ce pune la dispoziție magazinul.

Magazinele Outlet
Magazinele Outlet sunt o metodă eficientă de economisire. Aici poți găsi stocuri din colecțiile mai vechi a unor branduri cu renume. De ce să cumperi haine uzate de la târgurile second hand când poți să procuri la același preț un produs nou de calitate. Așa că nu ezita să le vizitezi.

Reinventează-ţi garderoba
Un stilist te poate ajuta să-ți readuci articolele vestimentare mai vechi la viață. Acesta îți poate sugera mai multe idei cum poți să-ţi decorezi, ornezi sau schimba piesele vestimentare, astfel încât acestea să capete un look cu totul diferit şi mai original decât cel vechi. Astfel, ai posibilitatea să trasformi o rochie cu croiala demodată într-o fustă de talie înaltă foarte stilată sau un sacou vechi, într-o vestă chic.
Însă, dacă ai mai multe idei și capacități în croitorie atunci poți singură să-ţi reinventezi hainele mai vechi, schimbînd nasturii la cămași sau scurtînd pantalonii și decora buzunarele. Lasă frîu liber imaginației și vei reuși.

Distribuie articolul: