Cântăreaţa pop americană Katy Perry a fost desemnată, marţi, femeia anului 2012 de către editorii revistei Billboard şi va primi acest premiu în cadrul unei gale ce va fi organizată la New York pe 30 noiembrie, scrie gândul.info cu referire la Reuters. Ultimele 12 luni au fost extrem de agitate în viaţa artistei, care, deşi s-a despărţit de soţul ei, a reuşit să transforme această despărţire într-un single de succes şi un film.
Cântăreaţa a câştigat astfel foarte mulţi fani, denumiţi “katycats”, pe Twitter şi Facebook, graţie costumelor ei de scenă extrem de colorate şi cântecelor ei pop cu versuri facile.

Revista Forbes a plasat-o pe Katy Perry pe locul al treilea în topul cântăreţelor cu cele mai mari venituri din lume, în decembrie 2011, câştigurile financiare ale artistei americane fiind de 44 de milioane de dolari.

Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum “Firework”, “California Gurls”, “E.T.” şi “Hot N Cold”, extrase de pe albumul ei de debut “One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul “Teenage Dream” din 2010.

Katy Perry a devenit un veritabil brand, iar actriţa şi-a lansat propriul parfum, o ojă şi o linie de gene false. Ea este, totodată, imaginea oficială a liniei de produse de îngrijire a pielii Proactiv şi a chipsurilor Popchips.

Juriul care desemnează femeia anului (Billboard Woman of the Year) alege o artistă cu realizări deosebite. Printre precedentele artiste recompensate cu această distincţie se numără Taylor Swift, Beyonce şi Fergie, solista grupului Black Eyed Peas.

Katy Perry va primi acest premiu la gala 2012 Billboard Women in Music, ce va avea loc la New York, pe 30 noiembrie.

Distribuie articolul: