Despre faptul că interpreta Karizma și-a făcut recent un tatuaj, știe foarte puțină lume. Îl ține ascuns într-un loc secret și are o simbolistică aparte. Despre când și l-a făcut și despre mesajul tatuajului select pe care îl poartă, vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu acordat portalului UNIMEDIA.

”Eu îl ascund după ceas, de obicei. Este primul și unicul meu tatuaj. Se numește ”STAND UP!”, descrie, în traducere, ”RIDICĂ-TE!” și a fost făcut în luna decembrie, a anului 2012. Multă lume crede că mi-am făcut acest tatual în urma divorțului. Nu, eu demult îmi doream un tatuaj, dar nu unul despre care să simt că nu este al meu. Când am plecat ca să-mi fac tatuajul, aveam deja ales textul, iar stilul l-am găsit pe Internet. Am venit cu materialul gata, cu mărimea lui. A fost doar printat, pus și ”bătut”. Tatuarea a durat 7-10 minute, pentru că este foarte micuț.

Pentru mine, tatuajul este important, deoarece că toată viața mea a fost din suișuri și coborâșuri. Tot timpul am avut perioade în care mă împiedicam și tot timpul am fost nevoită să mă ridic. Probabil așa este viața mea. Niciodată nu m-am dat bătută. Niciodată n-am renunțat la ideile sau visele mele, pentru că cineva, cândva, m-a descurajat sau m-a supărat. Nu, eu am fost omul care a stat jos cât a trebuit, am plâns, dacă a trebuit, după care m-am ridicat. Cred că am fost născută pentru a trece prin așa gen de experiențe. Cineva, poate, se naște cu mai mult noroc și îi iese totul mult mai ușor. La mine este altfel. Ca să ajung la ceva, trebuie să depun mult efort. Situațiile din viață te impun să te ridici. Acest tatuaj exprimă starea mea, iar când îl privesc, îmi spun că totul e bine.”

Distribuie articolul: