În ultimii ani, viața ne-a pus la diferite încercări, iar în 2013 vom avea posibilitatea să creștem, se vor lărgi orizonturile și sferele de activitate. Asta nu însemană că lucrurile vor merge șnur, ba din contra, vom avea mai mult de muncit, vom depune mai mult efort. Conform astrologiei chineze, anul 2013 îi aparține Șarpelui Negru de Apă (adică negru ori albastru), care este destul de periculos, ambițios, viclean și hotărât – pe de o parte și înțelept, chibzuit, flexibil – pe de altă parte. Important de menționat este faptul că cetățenii Republicii Moldova, care sărbătoresc anul nou atât pe rit nou cât și pe rit vechi, adică pe 31 decembrie sau pe 14 ianuarie, vor păși în noul an aflându-se încă în Anul Dragonului de Apă. Pentru majoritatea dintre noi, anul 2012 și până pe 10 februarie 2013, când trecem oficial în noul an, conform calendarului chinezesc, a fost unul productiv, cu lupte aprige, cu planuri mărețe. Dacă nu ați reușit să demarați proiecte noi sau să întreprindeți ceva măreț, să știți că aveți șanse. Până pe 10 februarie 2013 aveți ocazia să porniți acele proiecte grandioase, care necesită încredere, îndrăzneală și mult curaj.

Așadar, anul Șarpelui Negru de Apă va începe pe 10 februarie 2013 și se va încheia pe 30 ianuarie 2014. Acest an aduce o perioadă de schimbări radicale în societate, care au început încă în a doua jumătate a anului 2012. Este o perioadă plină de provocări, transformări interioare puternice, dar favorabilă pentru cei care vor să-și sporească veniturile, prin muncă evident. În schimb, anul 2013 este mai puțin favorabil pentru împătimiții de riscuri, jocuri de noroc sau care vor efectua tranzacții riscante.

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, să știi că stelele sunt de partea ta. Vedetele anului, sunt zodiile care fac parte din stihia Apă, adică Peștii, Racii și Scorpionii. Acestea vor dori să pună bazele unei familii, să fie mai aproape de rude și de cei dragi. Situația lor financiară se va îmbunătăți, iar cei care nu au un partener îl vor găsi.

Conform astrologiei europene, cele mai avantajate zodii sunt Gemenii și Racii, pentru că îl au în ajutor pe marele benefic Jupiter: primii până în luna iunie și Racii – în a doua parte a anului. Sunt avantajate și persoanele care îl au pe Jupiter puternic ori ocupă un loc important în harta lor natală.

Despre Anul Șarpelui de Apă putem spune multe lucruri interesante. De exemplu ce simbolizează șarpele la chinezi, apoi faptul că acest șarpe este de apă – deci emotivitatea este crescută. Dar nu vreau să te plictisesc, de asta îți propun informații despre cum să întâmpini Noul AN.

 

Distribuie articolul: