Luna octombrie va fi una dinamică, promițătoare și lucrativă. Dacă în septembrie ne-am luat avânt, acum producem, muncim și punctăm lucrurile care ne-au mai rămas de făcut. În prima parte a lunii vom fi mult mai responsabili și vom cere explicații pentru orice fleac de la cei care ne înconjoară. În schimb, din 15 octombrie, odată cu fenomenul de Lună Nouă din Balanță, vom tinde să aplanăm conflictele, ne vom strădui să ajungem la un numitor comun cu orice persoană și vom fi atrași de frumos. Simțul estetic va fi mai pronunțat.

Să vedem ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pe cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului îi așteaptă o lună norocoasă la studii, cursuri sau examene și în călătorii, în special după 7 octombrie, odată cu tranzitul lui Marte prin Săgetător, casa a 9-a. Dragostea continuă să vă anime și în perioada ce urmează și să se aprindă mai tare în a doua jumătate a lunii octombrie. Aveți grijă însă, dacă sunteți într-o relație serioasă sau oficializată, acum sunteți mai predispuși să vă arătați simpatia față de un coleg de serviciu, iar asta, oricum, se va afla și nu vă avantajează. La fel, în perioada următoare, veniturile ar putea să scadă sau cheltuielile să fie mai mari decât în mod normal.

Taur

Nativii din zodia Taur se vor bucura de dragoste și armonie în casă. Vor avea loc evenimente fericite alături de cei dragi. Veți avea ocazia să revedeți oameni dragi, să vă întâlniți cu rudele și membrii familiei. Prin urmare, cadourile și surprizele trebuie să fie în atenția voastră în această lună. Acum aveți șanse reale să găsiți un serviciu bine plătit sau să avansați la locul de muncă. Relația începută acum se poate consolida, iar dacă nu ați oficializat relația cu partenerul de viață o puteți face acum, datorită lui Saturn din Scorpion, care tranzitează casa a 7-a pe 5 octombrie și va sta acolo mult timp înainte. Dacă relația a fost încheiată pe criterii mercantile, aceasta se poate surpa.

Gemeni

Treburile casnice și familia vor fi centrul preocupărilor pentru Gemeni în luna octombrie. Fie reamenjați casa ori faceți reparație, fie schimbați locul de trai, ceea ce necesită timp și răbdare. Tindeți să petreceți mai mult timp cu cei mici, mai ales după 15 octombrie, când are loc fenomenul de Lună Nouă din Balanță. La locul de muncă depuneți mai mult efort ori apar sarcini suplimentare. Astfel, în luna octombrie o să vă zbateți între serviciu și casă.

Rac

Nativii din Rac vor chefui luna asta acasă alături de rude și prieteni. Se pare că aveți un eveniment important în familie și trebuie să faceți ultimele pregătiri. Nu este exclus să vă gândiți de pe acum la vacanța de iarnă și unde veți călători la anul viitor. Puteți primi sarcini suplimentare la serviciu, care vă vor epuiza și stresul va fi mai mare, dar cu efecte benefice asupra buzunarului vostru.

Leu

Cariera ocupă un loc de frunte pentru Lei în luna octombrie. Casa profesională va fi aspectată pozitiv și în luna noiembrie, datorită planetei Venus în Fecioară și, apoi, fenomenului de Lună Plină din Taur, de pe 29 octombrie. Evident, banii vor veni și ei mai mulți, dar aveți grijă să nu exagerați cu munca. S-ar putea ca părinții să aibă nevoie de ajutorul vostru în următoarea perioadă sau să faceți proiectul viitoarei locuințe, iar construcția acesteia durează ceva timp. Călătoriile nu sunt indicate în această lună, dar puteți totuși să organizați un frigărui în afara orașului sau la vila unui prieten.

Fecioara

În luna octombrie, Fecioarele emană un șarm aparte, iar orice dorință pronunțată trebuie să devină neapărat realitate. Cei care vă înconjoară vor satisface în mare parte capriciile voastre. Este posibil să vină o rudă din străinătate sau să discutați cu cineva din altă țară. Acum câștigurile sunt vizibile, iar mai corect ar fi să puneți și ceva bani de-o parte pentru lunile următoare. Puteți să vă așteptați la evenimente importante legate de rude și frați, de acum și în următorii ani, datorită lui Saturn în casa a 3-a.

Balanța

Balanțele se vor sătura de comunicat în perioada următoare, se vor întâlni cu amicii, vor avea multe probleme de rezolvat și multe drumuri de făcut. Iar după Luna Nouă din 15 octombrie, care are loc în semnul vostru, vă situează în centrul atenției, atât la locul de muncă, cât și acasă. Cu energie și voință, în a doua jumătate a lunii octombrie veți puncta mai multe obiective, care au mari șanse de izbândă, dar în 2013.

Scorpion

Începe o perioadă importantă pentru Scorpioni. Pe 5 octombrie intră Saturn în semnul vostru zodiacal și se va afla acolo circa doi ani și jumătate și aduce cu sine o perioadă mai încordată, când trebuie să reflectați asupra vieții, evenimentelor care au avut loc în trecut, încotro vă îndreptați și nu se recomandă să începeți ceva nou. În schimb, în octombrie aveți ocazia să petreceți mai mult timp cu cei dragi, să ieșiți în oraș cu prietenii și să vă revedeți cu amici, pe care nu i-ați mai văzut de mult timp.

Săgetător

Muncă, muncă și iar muncă. Lucrul vă va ocupa mai tot timpul în luna octombrie și nici n-o să mai aveți timp de răgaz. Curajul și voința de care veți da dovadă în perioada imediat următoare vă vor plasa în centrul atenției, iar popularitatea va crește. Cu partenerul de viață vă veți înțelege din priviri, iar serile romantice își fac și ele loc în programul vostru încărcat, ceea ce va scoate din stresul acumulat la serviciu.

Capricorn

În luna octombrie Capricornii vor fi mai insistenți, impulsivi și nerăbdători, ceea ce este bine pe plan profesional, dar pot avea loc și neînțelegeri cu rudele sau cu frații. Aveți grijă cum gestionați banii. În această perioadă pot avea loc rețineri salariale. Călătoriile sunt benefice pentru voi, dacă aveți o propunere să mergeți peste hotare în scop profesional, nu ezitați, va fi în folosul vostru.

Vărsător

Odată cu intrarea lui Saturn în Scorpion, casa a 10-a, șansele de promovare la locul de muncă sunt gata de realizare. Aveți mai bine de doi ani ca să arătați ce puteți la serviciu, să creșteți profesional și să ocupați o funcție înaltă. Sunt șanse să primiți bonusuri sau premii financiare, norocul e de partea voastră la tema bani în luna octombrie. Aveți tendința să socializați mai mult cu prietenii, să mergeți în excursii sau să organizați o reuniune amicală.

Pești

Vă așteaptă o perioadă mai liniștită, după o vară încărcată, cu multă muncă și stres. Asta nu înseamnă că nu veți avea de lucru, ci faptul că acum vă veți îndrepta mai mult spre odihnă și intimitate. Dacă n-ați mers în vacanță în acest an, o puteți face acum sau să organizați o escapadă în sânul naturii într-un weekend. Atenția voastră se va concentra acum pe cei dragi și persoana iubită. Cei care nu sunt într-o relație, au șanse ca acum să le apară o idilă la orizont. Nu este exclus să vă bântuie fluturii prin stomac în luna octombrie.

Distribuie articolul: