Preveziunile sunt oferite de astroloaga din Moldova- Paula Eller

Vedetele lunii martie sunt Peștii și Berbecii, datorită luminosului Soare, care tranzitează acești nativi. Intrăm în această lună cu stângul, dar o încheiem cu brio, datorită înțeleptului Mercur, care e retrograd din 23 februarie și până pe 17 martie. El aduce obstacole la nivel de birocrație, comunicare, tratative și comerț. Cât timp Mercur e retrograd, nu se recomandă să începi proiecte noi, să semnezi documente sau să duci tratative. În prima parte a lunii, Peștii sunt cei care dictează tonul. Aici trebuie să menționăm fenomenul de Lună Nouă din Pești pe data de 11 martie și conjuncția Venus-Mercur din Pești, chiar de Ziua Internațională a Femeii. În această zi, dar și în prima perioadă a lunii, vom fi mai sensibili, emotivi și melancolici, exact ceea ce ne trebuie pentru a sărbători ziua Femeii. În schimb, în a doua parte a lunii, vom fi mai deciși, hotărâți de noi aventuri, proiecte etc. Printre alte fenomene astrologice importante se numără Tranzitul lui Marte, Soare apoi și a lui Venus în Berbec pe 13, 20 și pe 22 martie respectiv. La fel, pe 27 martie va avea loc Luna Plină din Balanță, ceea ce înseamnă că acești nativi trebuie să fie precauți în acea zi.

Să vedem cum influențează toate aceste fenomene astrale fiecare zodie în parte.

Berbec
Luna feminității, a femeii în general, vine cu surprize plăcute pe plan amoros. Dacă în prima parte a intervalului reprezentanții semnului zodiacal al Berbecului au o perioadă pasivă și neclară în dragoste, din a doua jumătate a lunii, când Mercur iese din retrogradare, lucrurile se mai lămuresc puţin. Totodată, apare curajul și inițiativa, imediat ce Marte intră în Berbec pe 13 martie, apoi Soarele pe 20 martie și Venus – pe 22 martie. La sfârșitul lunii, veți simți din plin farmecul primăverii și a fluturilor în stomac. Lucrul din culise este favorizat.

Taur
Prima lună a primăverii vine cu blocaje și neînțelegeri cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Imediat ce Mercur iese din retrogradere, pe 17 martie, lucrurile vor lua o nouă întorsătură în favoarea ta. Casa prietenilor este destul de activă în luna martie. Nu sunt excluse ieșirile și petrecerile amicale, unde poți să-ți găsești jumătatea, în cazul în care nu o ai. Dacă lucrezi într-un domeniu public ori ai de făcut prezentări în această perioadă, lucrurile sunt în favoarea ta. Nu sunt excluse ieșirile mondene, iar spre sfârșitul lunii se rezolvă niște socoteli financiare.

Gemeni

În luna Martie, Gemenii vor fi concentrați pe sfera profesională, care datorită prezenței lui Marte în carieră și a lui Mercur retrograd în prima parte a lunii, lucrurile evoluează mai greu. Pe de o parte, vrei să te impui, să iei inițiativa și să spui lucrurilor pe nume, pe de altă parte – comunicarea poate fi defectuoasă, din cauza lui Mercur retrograd. Sfera carierei este evidențiată și datorită prezenței Soarelui, apoi de tranzitul lui Venus, care oferă noi posibilități. Nu este exclus să revină în actualitate proiecte mai vechi.

Rac
Luna femeii îți aduce șanse și trăiri fresh pe plan sentimental. Nu este exclus să ai o relație ascunsă la distanță ori partenerul să fie în străinătate. Luna Martie vine cu surprize frumoase pentru cuplul vostru: trecerea la un alt nivel al relației. Tandemul Marte – Uran în sfera carierei, poate aduce schimbări, înnoiri ori bulversări de situație. Lucrul cu străinătatea este favorizat. 

Leu
În prima parte a lunii martie, nativii din Leu vor descoperi lucruri ascunse, se vor implica profund în relația pe care o au. Leii vor atinge infinitul, liniștea și armonia în dragoste la sfârșitul lunii. Toate preocupările și întrebările care te macină, vor găsi un răspuns în această perioadă. Pot apărea încurcături pe plan financiar și cu documentele, care într-un final se rezolvă pozitiv. O recomandare ar fi să încerci să te odihnești mai mult.

Fecioară
Și în luna Martie, Fecioarele vor avea o perioadă tumultoasă pe plan amoros, totul datorită emotivului Neptun, încrezutului Marte, energicului Soare, sentimentalului Venus și înțelegătorului Mercur în casa a VII-a. Dragostea poate ajunge la cote maxime, dar aveți grijă să nu vă faceți iluzii mari. Problema relațională continuă să fie centrul preocupărilor în luna martie. Nu este exclus să revii la o dragoste mai veche sau să soluționezi anumite neînțelegeri sentimentale. Totuși, se recomandă să iei decizii importante după 17 martie.

Balanţă
În luna martie, Balanțele ar trebui să învețe să păstreze calmul și echilibrul emoțional. În următoarea perioadă, poți fi provocat, de asta se recomandă să fii tacticos. Cu atât mai mult, această lună îți aduce conjuncția Marte -Uran, pe 22 martie, în sfera sentimentală ce se poate manifesta exploziv și poate aduce o despărțire zgomotoasă. Atenție la data de 27 martie, când are loc fenomenul de Lună Plină, chiar în semnul tău zodiacal. Pe plan profesional, apare o șansă nouă și continuă proiectele din luna precedentă. Acum, eforturile îți vor aduce nu doar faimă, ci și recompense materiale.

Scorpion
Luna feminității îți aduce multă dragoste, emoții pozitive și sensibilitate. Totul datorită câtorva planete, care alimentează sfera dragostei: romanticul Neptun, energicul Soare, înflăcăratului Marte, apoi vine și patronul casei a V-a – Venus și înțelegătorul Mercur. Este o perioadă intensă pe plan sentimental, dragostea poate atinge cote maxime, iar dacă nu ai pe nimeni, atunci vei găsi cu ușurință perechea potrivită. La serviciu, în schimb, se așteaptă multă muncă și responsabilitate, iar schmibările sunt inevitabile, datorită prezeneței lui Uran.

Săgetător
Nativii din Săgetător, vor avea succes pe plan financiar și cu documentele, dar asta se va întâmpla mai spre sfârșitul lunii. Nu este exclus să ai un câștig la jocurile de noroc. Totodată, în perioada următoare, vei fi preocupată de schimbarea locului de trai, noi achiziții și de necesități. În dragoste, lucrurile sunt cam pasive, iar rutina te mănâncă, dar din 17 martie, lucrurile se precipită și îți oferă o altă dispoziție.

Capricorn
Primăvara vine cu prospețime, vitalitate, avânt și spor în muncă. Ai grijă, nu lua mai multe responsabilități decât dacă le vei putea duce. În prima parte a lunii martie, se mai încâlcește limba și îți dă bătăi de cap, dar din 17 martie, când Mercur va merge direct, lucrurile se vor așeza la locul lor și vei fi mai sociabil. În dragoste, se aud clopote de nuntă ori declarații de dragoste. Sentimentele frumoase te vor cuprinde cu tot prezentul și viitorul tău.

Vărsător
În luna februarie, Vărsătorii vor fi preocupați de resursele materiale, alte surse de venit și câștiguri. Lucrul se anunță mult, greu și responsabil. Preocuparea față de sănătate este o problemă care continuă încă din lunile precedente. Ai grijă, nu te suprasolicita! Din cauza oboselii, poți deveni mai iritat și impulsiv.

Peşti
O lună extraordinar de frumoasă și promițătoare pentru nativii din Pești. Lucrurile evoluează pozitiv pe plan sentimental, cu înflăcăratul Venus, încrezutul Soare și înțeleptul Mercur și Neptun în casa cuplului, în prima parte a lunii martie. Așadar, atragi privirile sexului opus, strălucești și radiezi. Toate astea îți ridică moralul și îţi oferă un tonus plăcut. Sfera carieră și bani este activizată, iar lucrurile vor fi mai clare spre sfârșitul lunii.

Distribuie articolul: