În luna decembrie vom fi mai activi și mai deschiși către socilizare, mai ale că la sfârșitul lunii noiembrie Mercur a ieșit din retrogradare. Ne vom înțelege mai ușor, lucrurile vor fi mult mai clare, iar din 13 decembrie, când are loc fenomenul de Lună Nouă în Săgetător, vom fi mai puși pe treabă, ne vom defini mai clar obiectvele pentru anul viitor. Ba mai mult, din 26 decembrie când Marte intră în Vărsător, fiind ajutat de Mercur în același semn, vom reuși să facem mai multe lucruri, ar putea să apară sarcini suplimentare și cu mult curaj și încredere vom păși în noul an. Trebuie să fim mai atenți pe 28 decembrie, când are loc fenomenul de Lună Plină în Rac. Să vedem cum influențează toate aceste fenomene astrele – fiecare zodie în parte.

Horoscop Decembrie 2012 Berbec
După o perioadă de blocări și amânări în sfera călătorii, iată că în luna decembrie reprezentanții semnului zodiacal al Berbecului, pot face planuri cu privire la o vacanță în străinătate, fie de sărbătorile de iarnă, fie după Anul Nou. Impulsul în această direcție va crește, în special, după fenomenul de Lună Nouă din Săgetător din 13 decembrie. La sfârșitul lunii, veți simți necesitatea unei reuniuni de familie, ceea ce coincide cu sărbătorile de iarnă, care vă vor aduce bucurii în sânul familiei. Aveți grijă să nu vă certați cu șefii, din cauza unor sarcini suplimentare, spre sfârșitul lunii. Încercați să gestionați banii cu grijă și să nu cheltuiți tot ce aveți, pe cadouri de sărbători. Mai puneți și ceva bani deoparte.

Horoscop Decembrie 2012 Taur
În luna decembrie, Taurii vor avea o viață socială activă, deoarece se vor pregăti din timp de sărbătorile de iarnă, vor implica și imaginația pentru ornarea casei, pregătirea cadourilor, împodobirea bradului – totul datorită lui Uran care va face aspecte frumoase cu Mercur și Venus. Totodată, pentru reprezentanții semnului zodiacal al Taurului, în perioada următoare se prevede cer senin cu soare darnic pe plan sentimental. Dacă v-ați făcut grijă de locul de muncă, atunci Crăciunul vă poate aduce beneficii în acest sector. Ultima săptămână a lunii și până la începutul lunii februarie, Marte va tranzita casa carierei și va aduce mult de lucru, o perioadă intensivă la locul de muncă sau lucru suplimentar.

Horoscop Decembrie 2012 Gemeni

După o scurtă pauză la nivel de comunicare cu partenerii de afaceri și cu persoana iubită, odată cu fenomenul de Lună Nouă în Săgetător din 13 decembrie, sfera relațională va fi evidențiată. În câteva zile, în casa a 7-a își face simțită prezența planeta iubirii, Venus care va stimula relația să treacă la următorul nivel: logodnă, căsătorie. Apoi, cu planeta Mercur ieșită din retrogradare, lucrurile vor merge ca pe șleau, iar Crăciunul și Anul Nou le veți sărbători cu mare fast. Luna plină în rac din 28 decembrie, vă poate aduce bonusuri sub formă de premii sau ceva bani din sarcini suplimentare, cadoul perfect pentru sfârșit de an, pentru a păși cu dreptul în 2013.

Horoscop Decembrie 2012 Rac
Familia, copii și partenerul de viață vor fi centrul preocupărilor dv în luna decembrie. Totul se datorează lui Mercur în casa a 5-a până pe 11 decembrie, apoi lui Venus în același sector până pe 16 decembrie. Viața socială se intensifică, vă întâlniți cu familiile ori cu prietenii după orele de lucru. Sunteți implicat activ în organizarea bucatelor și cadourilor de sărbători. În aceste activități îi puteți implica pe copii dv și prietenii – o atmosferă perfectă pentru sărbători. E de preferat să cumpărați cadouri în prima parte a intervalului, deoarece mai târziu, cu greu, o să găsiți ceea ce vă doriți. La sfârșitul lunii decembrie, pe data de 28, odată cu fenomenul de Lună Plină care are loc în semnul dv natal, pot avea loc probleme relaționale.

Horoscop Decembrie 2012 Leu
Cu Marte în casa muncii până pe 26 decembrie, veți avea de alergat, de soluționat probleme, sarcini suplimetare la locul de muncă. Chiar dacă banii nu vor veni la sfârșit de an, ei vor ajunge totuși spre începutul anului viitor. Viața socială continuă să fie animată în perioada următoare. Odată cu fenomenul de Lună Nouă în Săgetător din 13 decembrie, în casa a 5-a, persoana iubită și copii vor fi centrul atenției, perfect pentru Crăciun și Anul Nou. E momentul potrivit pentru împodobirea bradului sau pentru decorarea casei împreună cu cei mici, să le spuneți celor dragi cât de mul îi iubiți, să le oferiți cadourile dorite de sărbători.

Horoscop Decembrie 2012 Fecioara
Fecioarele vor avea o viață socială activă în luna decembrie. Vor primi multe invitații de la prieteni, amici, colegi – nu e neapărat să le acceptați pe toate. Totuși, casa va fi centrul procupărilor dv în perioada ce urmează, așa că din 13 decembrie, odată cu Luna Nouă din Săgetător, sezonul petrecerilor abia începe. Anul nou vine cu multă muncă și activități suplimetare. Din 26 decembrie, când Marte tranzitează Vărsătorul până la începutul lunii februarie, veți fi plin peste cap de lucru, supraîncărcați cu activități de tot felul. Așa că planificați totul din timp, ca să nu ajungeți la suprasolicitare sau să vă îmbolnăviți, iar lucrul să nu fie dat peste cap, din cauza unor întârzieri.
 
Horoscop Decembrie 2012 Balanţa

În luna decembrie, nativii zodiei Balanță, vor fi implicați activ în viața socială, vor avea întâlniri, ședințe, discuții…mai ales că Mercur și-a revenit din retrogradare încă pe 27 noiembrie și se va afla în Săgetător de la mijlocul până la sfârșitul lunii decembrie. Totodată, casa a 3-a, a relaționării, va fi stimulată de Luna Nouă din 13 decembrie care are loc în Săgetător. La capitolul bani, lucrurile vor merge șnur, la fel ca și luna precedentă. Încă un lucru important de menționat este faptul că imaginația și creativitatea vor fi la cote maxime, în special din 26 decembrie și până în luna februarie. Atunci aveți posibilitatea să faceți mai multe lucruri deodată, parcă veți avea mai multă energie, voință și inspirație.

Horoscop Decembrie 2012 Scorpion
În luna decembrie, Scorpionii au beneficii mari pe plan financiar, datorită fenomenului de Lună Nouă care are loc pe 13 decembrie în casa banilor. Așadar, a doua jumătate a lunii este propice pentru a cumpăra cadouri de sărbători, dar și pentru a vă alinta pe voi înșivă cu un cadou din banii dv. În plus, prezența dv va fi neobservată și solicitată la diferite evenimente și petreceri, datorită lui Mercur și Venus, până pe 11 și 16 decembrie respectiv, care se află în casa personalității. Ba mai mult, cei care formează déjà un cuplu vor simți un atașament mai mare față de partener, iar cei care vor cunoaște pe cineva s-ar putea să se dezamăgească.

Horoscop Decembrie 2012 Săgetator

Este o perioadă importantă pentru Săgetători: începe noul an solar, iar asta însemană că veți primi energie nouă de la univers. Pe 13 decembrie are loc fenomenul de Lună Nouă în semnul dv natal și se recomandă ca în această zi să păstrați optimismul și buna-dispoziție, pentru un an înainte. Ba mai mult, veți fi în centrul atenției și datorită lui Mercur și Venus care se vor afla în semnul dv natal, în a doua jumătate a lunii. Deci, puteți organiza petreceri, reuniuni de familie sau întruniri profesionale cu lărgirea conturilor cu zerouri.

Horoscop Decembrie 2012 Capricorn
În luna sărbătorilor, Capricornii vor simți necesitatea de a se afla în intimidate, vor primi plăcerea de a petrece timpul acasă, cu cei dragi ori singuri. S-ar putea ca în prima perioadă să socilizați mai mult cu prietenii apropiați și poate să aveți câteva ieșiri, dar într-un cerc restrâns de persoane. Banii s-ar putea înmulți, mai ales la sfârșitul lunii decembrie până în februarie, când Marte tranzitează în Vărsător, în casa banilor. Așadar, întâmpinați Anul Nou cu vești bune pe plan financiar, care se vor răsfrânge și la începutul anului viitor – moment potrivit pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

Horoscop Decembrie 2012 Varsător
În luna decembrie, Vărsătorii au motive de bucurie. Odată cu fenomenul de Lună Nouă din 13 decembrie, ajutat de Mercur și de Venus în Săgetător, veți fi mai sociabili, puși pe ieșiri mondene, iar distracțiile vor fi la ordinea zilei. Nu sunt excluse serile romantice și sărbători de neuitat. Nu uităm și de carieră. În prima parte a intervalului, Vărsătorii vor fi solicitați la locul de muncă, apreciați de colegi și unii dintre voi vor fi avansați. La fel, spre sfârșitul lunii, odată cu Luna Plină din Rac, lucrul abia va începe. Nu uitați să vă lăsați și câteva zile de răgaz măcar în primele zile ale anului 2013.

Horoscop Decembrie 2012 Peşti
Nativii din Pești, au vești bune pe plan profesional. Pot apărea oferte noi, sarcini suplimentare sau discuții despre o eventuală colaborare care să înceapă în 2013. Veți fi cu capul în lucru, dar sfârșitul de an vă poate aduce un premiu în contul dv bancar. În plus, din 26 decembrie, odată cu trecerea planetei Marte în Vărsător, care va rămâne acolo mai mult de o lună, veți putea profita de sărbători în sânul familiei.

 

Distribuie articolul: