În luna noiembrie se recomandă să fim atenţi la detalii şi să ducem cu chibzuială fiecare lucru până la capăt. În perioada ce urmează trebuie să ne aşteptăm la tărăgănări de situaţii, neînţelegeri cu cei care ne înconjoară şi blocări de situaţii. Totul se datorează planetei Mercur care trece în retrogradare din Săgetător în Scorpion, în intervalul 7 – 27 noiembrie. Aşadar, fiţi atenţi la frazele pe care le rostiţi şi fiţi mai înţelegători cu cei apropiaţi. Încercaţi să le explicaţi clar pe trepte fiecare situaţie. Alte evenimente astrale importante cu mare impact asupra semnelor zodiacale sunt: fenomenul de Lună Nouă şi Eclipsa totală de Soare din 14 noiembrie, Luna Plină din Gemeni şi eclipsa parţială de Lună din 28 noiembrie. Să vedem ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte. Horoscop Noiembrie 2012 Berbec
Cei născuţi sub semnul zodiacal al Berbecului vor avea o perioadă animată în sfera relaţională. Dacă la începutul lunii şi până pe 22 noiembrie, cât timp se află Venus în Balanţă, partenerul de viaţă va avea parte de surprize plăcute din partea dv, atunci la sfârşitul lunii, odată cu fenomentul de Lună Plină în Gemeni din 28 noiembrie, se vor înmulţi contactele. Atenţie însă la cuvintele rostite: în perioada 7 – 27 noiembrie, Mercur va fi retrograd, iar sfera călătorii va fi mai mult blocată sau va suferi amânări. Banii pe care îi aşteptaţi ar putea sosi cu întârziere în contul dvs bancar.

Horoscop Noiembrie 2012 Taur
Nativii din zodia Taur se vor bucura de susţinerea prietenilor şi vor fi aliaţi buni pentru vechii amici, cu care nu s-au văzut de un car de ani. Chiar dacă Mercur va fi retrograd, în perioada 7 – 27 noiembrie, relaţiile dv se vor afla la apogeu, mai ales după 14 noiembrie când Luna Nouă din Scorpion animă casa a 7-a. Pot totuşi apărea ceva probleme legate de cineva apropiat care se află peste hotare. Luna Plină din 28 noiembrie poate fi benefică pentru veniturile dv, dar nu uitaţi să puneţi şi ceva bani la ciorap, pentru vremuri mai grele.

Horoscop Noiembrie 2012 Gemeni
Veţi foarte activ în perioada ce urmează: veţi merge la cumpărături (dar nu uitaţi să negociaţi preţul, aveţi şanse să economisiţi), veţi munci mult (sarcinile suplimentare nu vor ezita să apară), vă veţi întîlni cu prietenii şi veţi face multe vizite. Totodată, e o perioadă bună pentru a face cumpărăturile necesare pentru sărbătorile de iarnă, cadouri, etc. Spre sfârşitul lunii, odată cu fenomenul de Lună Plină, vă veţi situa în centrul atenţiei şi veţi fi foarte solicitat. Nu ezitaţi să organizaţi întâlniri romantice cu cei dragi. E momentul potrivit pentru a le spune cât de mult îi iubiţi. Atenţie la detalii, clarificaţi toate momentele amănunţit, Mercur – guvernatorul semnului dv natal va fi retrograd în perioada 7 – 27 noiembrie.

Horoscop Noiembrie 2012 Rac

În luna noiembrie, Racii vor fi foarte activi, chiar dacă Mercur este retrograd. Ieşirile în oraş şi vizitele vor fi la ordinea zilei. Veţi avea parte de evenimente romantice cu partenerul de viaţă şi momente amuzante cu copiii, dacă îi aveţi. Nu este exclus să aflaţi informaţii secrete la locul de muncă care vă vor ajuta să acţionaţi corect în luna decembrie sau la începutul anului viitor. Mercur retrograd vă afectează zona profesională, aşa că fiţi atenţi la toate detaliile la locul de muncă.

Horoscop Noiembrie 2012 Leu
Viaţa de familie va fi centrul preocupărilor în această lună pentru Lei. Aceasta se va armoniza şi mai mult în a doua jumătate a lunii, după fenomenul de Lună Nouă, apoi şi de intrarea plantei Venus în Scorpion. Fiţi mai flexibili şi binedispuşi cu membrii familiei. La serviciu veţi fi mai implicaţi şi devotaţi, veţi lucra mai eficient şi veţi cere sarcini suplimentare de la colegi sau subalterni.

Horoscop Noiembrie 2012 Fecioara
Fecioarele vor fi active din punct de vedere social în luna noiembrie. Aveţi inspiraţie pentru a citi o carte, jocuri, plimbări în aer liber sau alte hobby-uri. Fenomenul de Lună Plină în Gemeni din 28 noiembrie este benefic pentru dv, pentru că animă zona carieră şi marele benefic Jupiter se află aici până în iunie 2013. Aveţi timp să vă puneţi planurile profesionale în aplicare. E o şansă rară şi merită să profitaţi de ea.

Horoscop Noiembrie 2012 Balanta
În luna noiembrie Balanţele vor fi preocupate de studii, cursuri de specializare, etc. Sfera cunoaşterii şi a curiozităţii va fi activată, în special la sfârşitul lunii noiembrie, odată cu fenomenul de Lună Plină din Gemeni, unde se află marele benefic Jupiter. La fel, veţi fi predispuşi spre călătorii, care se pot materializa până în vara anului 2013. De la mijlocul lunii noiembrie vor spori veniturile, aspect valabil şi pentru anul 2013. Atenţie, pe măsură ce veniturile sporesc, vor creşte şi cheltuielile.

Horoscop Noiembrie 2012 Scorpion
Cei născuţi sub semnul zodiacal al Scorpionului, se vor afla în centrul atenţiei pentru puţin timp, mulţumită Lunii Pline din 14 noiembrie în semnul dv natal. E o perioadă bună pentru a reflecta asupra a ceea ce aţi realizat în ultimele 10 luni şi ce urmează să faceţi în următorul an. Veniturile vor creşte şi ele, fie o să vedeţi banii pe care i-aţi dat cu împrumut mult timp în urmă, fie partenerul va câştiga mai mult la locul de muncă.
 
Horoscop Noiembrie 2012 Sagetator
E timpul să lăsaţi lucrul la o parte şi să petreceţi mai mult timp cu membrii familiei, să faceţi o pauză şi să vă bucuraţi de orele de somn pierdute, să acordaţi atenţie copiilor şi partenerului de viaţă. Spre sfârşitul lunii noiembrie, viaţa socială va fi mai activă, iar viaţa sentimetală se consolidează. E timpul potrivit pentru a trece la o nouă etapă în relaţia cu partenerul. Nu este exclus să câştigaţi bănuţi în plus, dar veţi tinde să exageraţi cu cheltuielile.

Horoscop Noiembrie 2012 Capricorn
Pentru luna noiembrie, Capricornilor li se recomandă să încerce să se organizeze bine, pentru că în perioada următaore le va fi dificil să ţină pasul cu toate activităţile în care sunt implicaţi. Noiembrie e cea mai bună lună din punct de vedere a contactelor sociale. Vor apărea multe oportunităţi de a ieşi în oraş, invitaţiile nu vor ezita să apară, iar lista de contacte va creşte consistent. Norocul este de partea voastră şi în carieră, datorită planetei Venus în Balanţă. Puteţi face cunoştinţă cu persoane importante. Mai dificil, va fi cu sfera financiară, unde pot avea loc încurcături serioase.

Horoscop Noiembrie 2012 Varsator
Vărsătorii se vor amplasa în centrul atenţiei la locul de muncă, după Luna Nouă din 14 noiembrie. Această tendinţă se va menţine şi în prima parte a anului 2013. Atît timp cât Mercur este retrograd, se recomandă să fiţi atenţi la detalii, cifre, etc – la serviciu. Pot avea loc evenimente importante la amicii, colegii voştri sau vechi prieteni, evenimente la care veţi lua parte. Nu este exclus să se işte o ceartă cu un prieten din cauza banilor sau a unor datorii.

Horoscop Noiembrie 2012 Pesti
În luna noiembrie, Peştii se vor orienta spre casă, familie, cămin. E o perioadă bună pentru redecorarea casei, pregătirea pentru sărbătorile de iarnă sau pentru evenimente importante în familie. Această tendinţă a nativilor din Peşti se va accentua la sfârşitul lunii, mulţumită Lunii Pline din Gemeni. Aveţi şansa unor câştiguri neaşteptate, dar veţi găsi imediat obiectul pe care să daţi toţi banii câştigaţi. La locul de muncă lucrurile vor tărăgăna, în perioada 7 – 27 noiembrie, mulţumită lui Mercur retrograd.

 

Distribuie articolul: