Luna februarie vine cu multă muncă, vom avea mai multe responsabilități pe plan profesional și vom soluționa probleme amoroase, mai ales în prima parte a intervalului. Din 10 februarie, când are loc fenomenul de Lună Nouă în Vărsător, ne vom manifesta original față de persoana iubită, ne vom ciocni de situații neobișnuite și vom tinde să facem ordine în viața socială și profesională. Mai ales că pe 10 februarie, conform calendarului chinezesc, trecem oficial în anul Șarpelui Negru de Apă. Printre alte fenomene astrologice importante se numără și Luna Plină din Leu, pe 25 februarie. Horoscop Februarie 2013 Berbec
În luna îndrăgostiților reprezentanții semnului zodiacal al Berbecului, vor avea ocazii suficiente pentru distracții, ieșirii în oraș și vor petrece mai mult timp cu prietenii. Acest lucru se datorează faptului că din 2 februarie și până pe 27 februarie, Venus se află în Vărsător, ceea ce ajută la menținerea relației curente sau la înfiriparea unui sentiment profund nou. Acum e momentul potrivit pentru a face planuri de viitor. Din punct de vedere, financiar se anunță o lună mai relaxată, iar banii vor ajunge la momentul potrivit, datorită lui Jupiter în Gemeni.

Horoscop Februarie 2013 Taur

În luna februarie, Taurii își vor arăta dragostea în public, iar amicii/rudele se vor implica sau vor asista la relația dvs. amoroasă. Călătoriile și veniturile vor deveni actuale pentru voi în această perioadă, mai ales din 10 februarie când are loc fenomenul de Lună Nouă în Vărsător. Este încă un motiv de discuții în interiorul relației vis-à-vis de o posibilă plecare în străinătate. Datorită lui Venus poziționat în casa carierei, vei fi în centrul atenției la serviciu, poți primi un premiu sau vei fi apreciat pentru munca pe care o practici.

Horoscop Februarie 2013 Gemeni
Luna dragostei vine cu nerăbdare, insistență și poate chiar disonanță pentru Gemeni, datorită conjuncției Mercur-Marte. Unica soluție este să te cufunzi în studii, activități intelectuale, întâlniri cu prietenii și călătorii. Totuși, vei avea parte și de evenimente plăcute alături de partener, datorită trigonului Venus – Jupiter în prima parte a intervalului. Zona carieră este evidențiată în luna februarie dar și în următoarele luni, datorită lui Mercur aflat în casa a X-a, care va intra în retrogradare din 23 februarie. E nevoie de răbdare, disciplină și multă muncă, pentru a câștiga bani.

Horoscop Februarie 2013 Rac
Luna februarie vine cu puțină încordare în viața sentimentală, datorită lui Saturn în casa a IV-a și a lui Pluto în casa a VII-a, dar care formează un sextil, ceea ce denotă o soluționare a problemelor existente, fie prin ruperea relației fie trecerea la o nouă etapă a acesteia. În schimb, pe plan profesional ai doar momente de bucurii, trebuie să muncești mult și vei simți evoluția ta în următoarele luni. Lucrul va fi unul de echipă, din acest motiv trebuie să încerci să colaborezi și să fii tare la stres.

Horoscop Februarie 2013 Leu
Cu Soarele în casa cuplului, nativii din semnul zodiacal al Leului, vor fi pe aceeași lungime de undă cu partenerii lor. După o perioadă de disonanță, iată că acum, în luna dragostei, se reaprind sentimentele profunde, se accentuează erotismul iar buna dispoziție este la ea acasă. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, ai toate șansele să-l întâlnești în luna februarie. Tot în acest interval de timp, vei fi preocupat de evoluția lucrurilor pe plan profesional și vei fi implicat în activități de grup. Banii vor veni și ei la timp, dar cu ceva efort și imediat îi vei direcționa la bancă sau îi vei investi într-o afacere. Atenție pe 25 februarie ! Atunci va avea loc fenomenul de Lună Plină chiar în semnul tău zodiacal.

Horoscop Februarie 2013 Fecioara
Fecioarele vor avea o perioadă incitantă pe plan amoros în luna lui Cupidon, totul datorită lui Marte și Mercur în casa a VII-a. Dragostea poate ajunge la cote maxime, dar aveți grijă să nu vă faceți iluzii mari. Nu este exclus să vă ciocniți cu situații din trecut sau să reapară oameni cu care nu v-ați mai văzut de un car de ani. Pe plan profesional se întrevede o ușurare, după luna precedentă în care ați muncit de zori până în zori. Cu Soarele și Venus în casa muncii, veți lucra cu spor și dăruire de sine.

Horoscop Februarie 2013 Balanţa
Săgeata lui Cupidon va ajunge direct la inima ta în luna februarie. Cu planeta dragostei, Venus, în casa a V-a lucrurile vor evolua frumos la nivel afectiv. Ești cea mai favorizată zodie pe plan sentimental, în această lună. La fel, vei fi preocupat de studii, călătorii și lucru, care îți pot aduce buna dispoziție și venituri suplimentare. La locul de muncă se așteaptă provocări, încurcături și urgențe. Ai grijă de sănătate, care poate fi perturbată de suprasolicitare și stres.

Horoscop Februarie 2013 Scorpion
În luna dragostei, Scorpionii vor tinde să schimbe ceva în cuplu. Deși se prevede o lună liniștită pe plan matrimonial, arzi de nerăbdare să faci schimb de energie, ești dornic de adrenalină și aventuri. Mai ales, cu Marte și Mercur în casa dragostei, te poți implica rapid într-o nouă relație, dar ai grijă să nu pierzi controlul. Dacă munca ta ține de domeniul artistic sau public, care necesită imaginație bogată, talent oratoric și de reprezentare să știi că vei avea parte de suprize plăcute în această direcție. Nu este exlcus să primești un bonus financiar sau o tranzacție reușită pentru tine.
 
Horoscop Februarie 2013 Săgetător
Săgetătorii vor ochi mai multe jertfe și vor străpunge adânc în persoane de sex opus. Luna dragostei vine cu noutăți, surprize și momente fierbinți pentru tine, iar monotonia nici nu se va simți. Călătoriile de scurtă durată în scop de serviciu, comunicarea, cititul, informarea sunt lucruri de care te vei ciocni în luna februarie. Ba mai mult, banii vor ajunge direct în cont și vei soluționa cu brio probleme financiare.

Horoscop Februarie 2013 Capricorn

În luna lui Cupidon, Capricornii vor fi preocupați de latura materială, beneficii și responsabilități. Se recomandă să comunicați eficient cu partenerul de viață și asigurați-vă că ați fost înțeleși. Dacă nu aveți pe cineva, atunci veți fi mai mult preocupat de carieră. Cu atât mai mult, Venus în sfera banilor vă aduce beneficii materiale consistente, tranzacții financiare reușite sau bonusuri sub formă de premii.

Horoscop Februarie 2013 Vărsător
În luna februarie, Vărsătorii vor simți armonie în viața de cuplu, vor fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Dacă nu ai pe cineva alături, atunci configurația astrală (Venus și Soarele în semnul tău și trigonul Venus -Jupiter) îți scoate în cale oportunități frumoase în această direcție. Întâmplări fericite vor fi și în carieră. Vei fi remarcat și îți vei putea manifesta talentul de organizator și coordonator. Vei străluci la locul de muncă, în plus, te poți pomeni cu un titlu, diplomă sau medalie.

Horoscop Februarie 2013 Peşti

Pe nativii din Pești, îi așteaptă o perioadă importantă odată cu intrarea Soarelui în semnul lor, pe 18 februarie, cu Marte din 2 februarie, Mercur din 5 februarie și Venus din 27 de februarie. Cu această configurație astrală, e greu de zis că vei avea o perioadă liniștită, mai degrabă una agitată, plină de provocări. Cu înțelepciune și răbdare vei soluționa neînțelegile apărute în cuplu. Situația este agitată și pe plan profesional: muncă, mișcare, agitație și provocări.

 

Distribuie articolul: