După o perioadă de stagnare, amânare și tot felul de piedici, se pornesc lucurile din loc. Jupiter își reia mersul direct și ne aduce șanse, optimism și progres. Luna aprilie este mai favorabilă pentru Berbeci și apoi pentru Tauri, din a doua jumătate, odată cu tranzitarea Soarelui din Berbec în Taur, în data de 20. Trebuie menționată și eclipsa de Lună din 4 aprilie, care pune în centrul preocupărilor relațiile de cuplu, parteneriale ori cele de prietenie.

BERBEC

Ar fi bine să dați dovadă de bun simț și politețe, indiferent de situație, că e la locul de muncă ori acasă, cu cei dragi. Este posibil să vă intre în cont acei bani pe care îi așteptați și să rezolvați mai multe lucruri. Spre sfârșitul lunii, reușiti să faceți mai multă treabă la locul de muncă.

TAUR

Viața sentimentală este destul de activizată în această lună. Sunteți gata să preluați inițiativa, să sporiți interesul și să dați curs invitațiilor. Și la locul de muncă, lucrurile stau bine. Dați dovadă de ambiție, hotărâre și vă mobilizați ca să avansați ori să duceți la bun sfârșit tot ceea ce v-ați propus.

GEMENI

Dacă în prima parte a lunii, situația în cuplu e ușor încordată, spre sfârșitul lunii, odată cu trecerea lui Venus în Gemeni, situația se dezmorțește și îți oferă satisfacție în amor. Pe plan profesional, sunteți poziționat foarte bine. Se întrevede succes, șansă, inspirație și vă aflați sub lumina reflectoarelor.

RAC

Aveți parte de succes pe plan profesional. Cu Soarele în zona carierei, nu trebuie decât să profitați de șansa care vi se aduce în această perioadă. Deci, se recomandă să munciți, să colaborați și să vă puneți în aplicare abilitățile, pe care le țineați ascunse. În dragoste, astrele sunt ușor rezervate, pentru că e nevoie de mai multă răbdare cu persoana iubită. Datorită lui Jupiter care își schimbă cursul,  situația financiară se ameliorează semnificativ.

LEU

În acestă lună, faceți ordine în viața de familie, trasați câteva reguli cu persoana iubită, iar unii dintre voi se hotărăsc să se căsătorească. Cu marele benefic Jupiter în semnul vostru, care își reia mersul direct, soluționați o grămadă de probleme care au rămas în aer, cariera cunoaște o ascensiune și puneți pe roate proiectele pe care le-ați planificat. Bucurați-vă de viață !

FECIOARĂ

Încet, dar sigur ! Cam așa stau lucrurile la locul de muncă. E bine să dați dovadă de perseverență, pentru ca să câștigați bani în plus. Există probabilitatea, să faceți achiziții de preț dacă tot vin bani. Totodată, aveți grijă de sănătate, nu vă suprasolicitați și încercați să duceți un mod sănătos de viață.

Foto: ziarelive.ro

Foto: ziarelive.ro

BALANȚĂ

Acum mai mult ca oricând, simțiți nevoia de căldură, emoție și profunzime în relația de cuplu. Eclipsa de lună din 4 aprilie îți aduce o nouă etapă în relația cu persoana iubită. Poate vă hotărâți să mergeți într-o vacanță care vă deschide noi orizonturi și vă creați propria filozofie despre viață și dragoste. Oricum, aveți grijă pe ce cheltuiți banii în această lună.

SCORPION

În aprilie, aveți un impuls pasional destul de ridicat.  Există șanse mari să aveți evenimente importante la capitolul amor, mai spre sfârșitul lunii. În schimb, la muncă situația devine încordată din cauza concurenților și a anturajului stresant. Cu îndemânare și perspicacitate, reușiți să treceți peste obstacole.

SĂGETĂTOR

Luna aprilie pare a fi una destul de fierbine la capitolul dragoste. Cuceririle galante, tandrețea, apetitul erotic sunt la cote înalte. Vă gândiți poate la căsătorie ori planificați apariția unui copil. Ceea ce vă ține cu picioarele pe pământ este locul de muncă, unde apar situații de stres, urgențe și efort.

CAPRICORN

În această perioadă, imaginația și creativitatea sunt binevenite la serviciu. Reușiți să fiți convingător și datorită expresivității de care dați dovadă. Tot, în aprilie vi se aprind călcâiele și deborați de romantism, fler și curaj. S-ar putea să faceți gesuri la care nici n-ați visat, totul în numele dragostei.

VĂRSĂTOR

Luna aprilie vine cu multă muncă, evoluție frumoasă a proiectelor și ascensiune în carieră. Totodată, în dragoste se așteaptă mulțumire și împlinire sufletească. Ieșiți la iarbă verde cu persoana iubită, mergeți la teatru ori la film. Asta o să vă aducă o plăcere deosebită.

PEȘTI

Marele benefic Jupiter îți aduce multe proiecte, volum de muncă ceva mai mare. Sunteți plin de inițiativă, ideile curg, duceți tratative și convingeți partenerii. Totodată, ies la iveală probleme de familie care necesită soluționare, în doi. Chiar dacă veți fi cu nervii la pământ, încercați să păstrați calmul și nu uitați de somnul regulat.

Distribuie articolul: