Se pare că sângele nostru poate vorbi, despre noi, mai multe decât ne-am imagina. Grupa sanguină este unică pe tot parcursul vieții și ne indică atașamentele, caracterul și pornirile comportamentale. Dacă deja te întrebi ce spune despre tine grupa sanguină, urmărește informația care urmează.

GRUPA I

Posesorii acestei grupe sanguine sunt niște oameni plini de energie. Comunică foarte mult, sunt rezistenți în fața bolilor și sunt tari de caracter. Acești oameni se apără ușor de stres și își recapătă energia foarte rapid. Nu se dau bătuți niciodată și posedă calități de lider, pe care trebuie să le cultive. Totuși, sunt ambițioși și geloși, iar asta nu-i împiedică să fie colegi și prieteni buni. Au succes, în special, în funcțiile de conducere. De asemenea, acești oameni trebuie să manifeste o activitate fizică sporită.

GRUPA A II-a

Acești oameni sunt silitori și se comportă mereu conform normelor morale. Sinceritatea și corectitudinea permanentă îi fac, însă, epuizați și le consumă imunitatea. Sunt prieteni foarte buni, firi creative, au un gust dezvoltat, mizează pe onoare și se aventurează mereu în câteva activități, paralel. Sunt amatori de ordine și de liniște. Sunt emotivi, răbdători și binevoitori. Cea mai importantă problemă cu care se confruntă este incapacitatea de a se relaxa. Trebuie să facă mereu cure vitaminoase, întrucât au probleme cu imunitatea și devin expuși diferitor boli.

GRUPA A III-a

Posesorii grupei a III-a sanguine sunt niște firi foarte tacticoase, delicate, liniștite și cu cerințe foarte înalte față de sine și față de ceilalți. Totuși, sunt individualiste – le place să facă doar ceea ce le place lor. Se adaptează foarte ușor la diferite contexte și nu duc lipsă niciodată de inspirație. Uneori, vor să-i domine pe cei care le sunt alături, iar dorința de a fi independenți le poate crea anumite probleme în relațiile sociale.

GRUPA A IV-a

Sunt oamenii care pot fi asociați cu un vulcan de emoții. Manifestă sentimente extrem de profunde și deseori se lasă purtați pe val ul acestora. În viața de zi cu zi, sunt liniștiți și echilibrați. Sunt adorați în familie și în cercul de prieteni. Uneori, sunt prea rapizi, alteori, le vine foarte greu să ia o anumită decizie. Asta, deoarece sunt obișnuiți să se documenteze 100% înainte de a face o anumită alegere, în timp ce alții deja acționează. Sunt foarte gânditori și deseori intră în conflict cu ei înșiși.

Surse foto: www.jebphoto.co.uk, coachingtargoviste.lew.ro

Distribuie articolul: