Tema greutății corporale a celebrităților a fost mereu un motiv de speculații pentru jurnaliștii din toată lumea. Dacă unele star-uri sunt mulțumite de modul în care arată, unele riscă să devină anorectice sau, din contra, sunt pe punctul de a ajunge la obezitate.

Beyonce. Recent, interpreta Beyonce a devenit vegană și a slăbit cu 2 kg. Acum, cântărește 57 de kilograme. Cântăreața are o înălțime de 169 cm.

Rihanna. Greutatea Rihannei se schimbă la fel de des, ca lungimea părului ei – glumește presa internațională. Diva cântărește 58-60 de kiograme.

Kim Kardashian. În timpul sarcinii, Kim s-a îngrășat cu 31 de kilograme. Acum, cântărește 70 de kilograme. Asta, în condițiile unei înălțimi de 157 cm.

Adele. Cântarul interpretei britanice indică, stabil, greutatea de 92 de kilograme. În ciuda acestui fapt, Adele își iubește corpul în continuare.

Britney Spears. Amatoarea de aripioare picante s-a îngrășat din nou; acum cântărește 60 de kilograme.

Lady Gaga. Excentrica interpretă a fost pe punctul de a fi inclusă în lista celebrităților anorexice. Totuși, ”Regina Monștrilor” s-a îngrășat cu 5 kilograme, cântărind, în prezent, 48 kg.

Angelina Jolie. Celebra actriță consideră că a fi senzuală înseamnă a avea coastele proeminente, astfel că greutatea acesteia nu depășește 48 kg.

Selena Gomez. Dragostea pentru fast-food o face pe Selena să nu cântărească mai puțin de 55 de kilograme. Tânăra interpretă arată excelent.

Katy Perry. Starul american cântărește circa 58 de kilograme.

Christina Aguilera. Chiar dacă a născut, acum interpreta susține că măsoară din nou o greutate de 48 de kilograme.

 Surse foto: www.manchestereveningnews.co.uk,urbanislandz.com,www.yournextshoes.com, www.gigwise.com, fashionsophies.blogspot.com, celebmafia.com, www.examiner.com, wallimgs.com,popwrapped.com,www.listal.com

 

Distribuie articolul: