Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine colecţia ta de produse cosmetice? Iată cinci tipuri de personalitate conform machiajului pe care îl preferi. Minimalistă
Îți dorești să ai ce e mai bun din machiaj – produse care cu adevărat lucrează. Probabil că nu deţii mai mult de 20 de unități, dar adori fiecare produs care a reuşit să-şi câştige locul în colecţia ta. Efectul este realizat cu puţin efort: o culoare mai îndrăzneaţă de ruj sau un machiaj gen „ochi de pisică” poate face minuni.

Extrovertită
Joaca nu se termină niciodată pentru o personalitate extrovertită, iar machiajul este făcut pentru distracţie. Îţi place să experimentezi cu sclipiciul, genele false şi luciul şi nu te temi să-ți asumi riscuri în machiaj.

Artistă
O adevărată artistă cu un ochi antrenat în a discerne nuanţe şi culori. Şi, la fel ca un pictor care are nevoie de uleiuri şi acuarelă, tu ai nevoie de paletele tale de machiaj. La sigur deţii o multiudine de farduri de pleoape în diverse texturi şi tonuri.

Feminină
În machiaj alegi feminitatea. Ai întotdeauna luciuri de buze în diferite culori cu tine, pentru orice eventualitate. Colecţia ta de machiaj arată ca nişte bomboane delicioase, numai bune de mâncat. Te topeşti după cutiuţe adorabile şi arome dulci.

Naturalistă
Produsele naturiste şi ecologice îţi sunt aporape de suflet. Ai grijă de planetă la fel de mult cum îţi pasă de tenul tău. Alegi atent produsele pe care le utilizezi şi întotdeauna controlezi lista de ingrediente.

Distribuie articolul: