Și-a propus să slăbească pentru că o enervau șabloanele și ramele în care era pusă după fiecare apariție publică. Cristina Scarlat ne-a dezvăluit rețeta sa care a ajuntat-o să dea jos deja câteva kilograme bune, dar și ce a împiedicat-o pe artistă să țină diete și să facă sport până acum.

“M-a enervat mereu că lumea mai întâi te măsoară și te cântărește și apoi te ascultă. Pentru un artist care își face bine meseria este chiar o insultă. Am dat naștere la doi copii, am avut o mică disfuncție hormonală – deci nu am ajuns cu câteva kilograme în plus pentru că mănânc și nu mă pot opri. Sunt exemple foarte pozitive din muzica internațională de artiste care au un talent fantastic și câteva kilograme în plus – toți le admiră pentru ceea ce crează, nu pentru formele lor”, a ținut să precizeze concurenta la competiția națională Eurovision Song Contest 2014

 Cristina Scarlat

Cristina a precizat pentru revista noastră că era deja deranjată de toate comentariile la adresa kilogramelor sale. “Acum organismul meu a început să-și revină, mă deranja faptul că eram foarte discutată și mai puțin ascultată. După multe investigații, am primit undă verde pentru sport și am reușit să dau câteva kg jos. E nevoie de o alimentație corectă și de multă tărie de caracter, dar eu oricum nu pun accent pe asta. Cât îmi permite sănătatea, voi încerca să mă mențin în formă”, a mai declarat Cristina Scarlat.

Interpreta a mai menționat în cadrul unui interviu video că are grijă mai mare pentru ce și când mănâncă, se abține de la anumite alimente și a reușit deja să dea câteva kg jos. Speră ca și grație sportului să reușească să ajungă la kilogramele pe care le avea înainte de nașterea copiilor. 

Foto: serjio.com

Distribuie articolul: