Nu s-a afișat prea mult în public pentru că tot ce ține de suflet trebuie păstrat acolo. Adriana Voloșenco, solista formației Drâmba și Event Planer s-a căsătorit acum câteva zile în România, alegând pentru eveniment un loc foarte special. Mireasa a oferit pentru EA.md detalii exclusive de la petrecere și de ce a ales anume așa să fie cel mai deosebit eveniment din viața sa.

„Întotdeauna mi-am imaginat nunta într-un loc aparte și mai deosebit. „Casino Sinaia” este o clădire cu parfum de istorie, construit încă din 1913 la inițiativa lui Carol I. De ce Sinaia? Pentru că aici viața ne-a unit destinele, aici ne-am cunoscut întâmplator”, ne-a mărturisit, plină de emoții frumoase, Adriana.

unnamed (3)

Fiind în domeniul organizării evenimentelor de familie deja de ani buni, Adriana și-a pus la treabă întreaga imaginație și cunoștințe, toată echipa BestEvent pentru a se ocupa de organizare și decorul nunții. De ajutor i-a fost și soțul, de ideile căruia a ținut cont neapărat. „Am pledat pentru un decor elegant și rafinat. Elementele de decor au accentuat doar frumusețea locului atât de special”, ne-a mărturisit mireasa.

Colegii de la Formația Drâmba au făcut veselia, alături de bandul „Megapolis”. Detaliile legate de mireasă nu sunt de neglijat. Adriana Voloșenco a purtat o rochie din muselină de mătase, colecția 2017 Rosa Clara.

„Am optat pentru ceva fin și original, în care să mă simt comod, însă în atmosferă regească. De make-up și hairstyle s-a ocupat Diana Romanciuc, Salon „Micușa Stil”. Ador florile din luna mai și întotdeauna mi-am dorit ca buchetul de nuntă să fie din lăcrimioare, liliac, bujori. Am avut 2 buchete: unul din liliac, bujori și lalele, iar altul l-am primit cadou – surpriză de la prietena mea de-o viață – Irina: cu lăcrimioare, bujor și liliac”, mai spune Adriana.

adriana folos

adriana volosenco mireasaNunta a durat 3 zile și 3 nopți, exact ca în povești. Oaspeții au fost exact ca la o nuntă regească, veniți din Republica Moldova, Franța, Irlanda, Italia, dar și alte țări. „În prima zi i-am întâmpinat cu o cina festivă, iar în ultima zi i-am petrecut cu tradiționala moldovenilor „zeamă”. Am avut parte de oameni frumoși la chip și la suflet, veseli, care au degajat energie pozitivă întregului eveniment”, mai declară Adriana.

Despre soțul ei, Alexandru, Adriana ne-a spus totul în doar câteva cuvinte: „Este bărbatul care știe să mă facă să mă simt deosebită și fericită!” Precizăm că nașii cuplului au fost Veronica și Teodor – o familie frumoasă cu deja ani buni de experiență conjugală.

IMG_8848 unnamed (4) unnamed (5)

Foto: Prieteni de familie

Distribuie articolul: