De câteva luni, Adriana Voloșenco nu-și încape în piele de fericire. Asta pentru că în septembrie 2017 interpreta a devenit mămică de băiat - rol care i-a adus un amalgam de emoții pozitive. Și dacă până acum, aceasta evita să le arate internauților comoara sa, ieri a făcut o exepție, postând pe rețelele sociale prima imagine cu micul Martin-Cristian.

„Câteodată vreau să opresc timpul în loc pentru a savura la maxim fiecare gângâit, mișcare, cercetare, zâmbet, surprindere. Timpul fuge… #inimamea, #martindulceata, #trofeulmeu”, a menționat Adriana în descrierea imaginii în care apare alături de fiul său.

Martin-Cristian va împlini în curând patru luni. Micuțul a moștenit trăsături de la ambii părinți.

Vezi și: Ce vor vedetele de la Moș Crăciun?! Adriana Voloșenco: „Moșul meu a fost foarte ingenios!”

La scurt timp după ce a născut, Adriana a dezvăluit pentru Ea.md cum se simte în postură de proaspătă mămică, dar și cât de bine a intrat soțul său în rolul de tată:

Zi de zi ne obișnuim noi cu el și el cu noi… Ne înnebunește mirosul lui și zâmbetul cochet, chiar dacă ne dăm bine seama că este încă involuntar. Soțul meu, Alexandru, a intrat și el foarte repede în rol de tătic, m-a ajuta în toate – el a fost primul care i-a făcut băița și știe deja mai multe tehnici de liniștire a bebeului (zâmbește). Într-un cuvânt – suntem cei mai fericiți părinți și este cea mai colorată și frumoasă toamnă trăită vreodată!”

Foto: Facebook.com