Proiectul „Din nou EA” a adus până acum încurajări și povești demne de toată admirația. Femei puternice, mai mult sau mai puțin cunoscute, au relatat experiența vieții, care le-a călit și le-a făcut mai puternice. Interpreta Adriana Ochișanu vine să încurajeze femeile aflate la o cumpără, la dubii, descurajate sau poate lipsite de speranță. Iată cine i-a fost alături în cele mai grele momente și ce a învățat-o, de fapt, experiența divorțului.

„Niciodată nu am crezut că eu voi fi cea care voi divorța, că mie mi se va întâmpla asta. Nimeni nu este asigurat cu nimic în viața asta, cu oricine poate să se întâmple orice: boală, accident, divorț, orice care ne dă peste cap planurile și viața noastră – Niciodată să nu spui niciodată.

Am trecut și eu printr-o experiență de divorț, care m-a făcut să fiu mai puternică, să mă uit altfel la viață, să privesc altfel lumea. Cel mai mult ce m-a durut în experiența mea a fost trădarea prietenilor. M-a mirat foarte mult faptul că toți cei care m-au vorbit, mi-au întors spatele, s-au bucurat sau au bătut din palme, cu părere de rău au ajuns să treacă la fel printr-o experiență de divorț.

Diana Ballerini vorbește în premieră despre divorț: „E mai mare tragedie să stai într-o relație bolnavă!” (Video)

Fiți puternice și iubiți viața, trăiți orice clipă din viață frumos, ca să nu vă pară rău de ceea ce ați făcut. orice căzătură este și o lovitură pe care o primești, o cădere, o lecție bine învățată, care te face mai puetrnic, mai rezistent.

Toți prietenii mi-au întors spatele!

Mi-am pus sufletul în pamlă, i-am primit în casă, i-am omenit, le-am dat tot ce-i mai bun, am fost alături de ei când aveau momente de criză în viață. Trădarea asta m-a durut foarte mult. Mi-am dat seama cine este prieten adevărat – ei de fapt nu există, nu sunt din păcate, toți sunt pe interes.

M-a întrebat cineva încă dacă există prietenie între bărbați și femei, mai ales în mediul artistic. Nu există, dragele mele. Cea mai bună prietenă este mama, sora, soțul, copiii – atât. Când vă este greu pe suflet mergeți la biserică, stați acolo cu gândurile voastre, adunați-le și spuneți-le Domnului prin glasul sufletului și cu siguranță toate problemele se vor rezolva – sunt sigură de asta. Credeți cu adevărat în Puterea Divină.

Să vă refugiați acolo unde vă place cel mai mult – adică să faceți ceea ce vă place cel mai mult: coaseți, cântați, împletiți, creați poezii, cântece, petrecereți mult-mult timp cu copiii voștri! Viața este foarte scurtă și foarte repede trece – aveți grijă ca, trăind o jumătate de viață, să nu vă pară rău uitându-vă în oglindă.

M-a afectat foarte mult gura lumii, a presei.

M-a durut foarte mult atunci când lumea insinuează, când cataloghează, când te judecă fără să știe adevărul sau chiar inventează fel de fel de istorii. Am știut cum să le depășesc, să nu le dau atenție. Atunci am zis că nu voi mai da atenție la vreun comentariu urât. Voi atrage atenția la critica constructivă, care știu că este în favoarea mea. Atunci când este o răutate, o bârfă, o invidie, o critică – sunt oamenii care nu au cu ce să se ocupe decât să inventeze și să scrie. Sunt oameni care nu țtiu să trăiască furmos timpul, ei trăiesc și se hrănesc cu această energie negativă.

Când îmi era cel mai greu mi-a fost alături Sergiu, actualul meu soț, mama și sora mea, Bunul Dumnezeu – familia mea. Ei și copiii mei m-au motivat să trec mai ușor peste toate greutățile pe care mi le-a pus în față viața.

La spectacole uneori se apropiau femei care erau la această poartă și nu știau cum să o deschidă, cum să iasă pe această poartă a libertății. le spuneam să-și asculte inima, din orice situație este o ieșire, scăpare. Noi, femeile, suntem firi foarte puternice. Poate corpul e subțire, firav, dar sufletul, mintea, cugetul, inima sunt puternice. Iubiți viața și nu trăiți niciodată cu viața cuiva, trăiți-o pe a voastră frumos!”

Diana Guja vorbește în premieră despre divorț: „Mi-am dat seama că eram dependentă de cineva și nu realizam acest lucru” (Video)

Foto: EA.md

Distribuie articolul: