La distanța de 18 ani de când l-a născut pe Cristi, Adriana Ochișanu a adus pe lume o fetiță la 2 februarie. Mihaela a venit pe lume prin operație planificată. După ce prima oară născuse natural, Adriana spune că nu a vrut să-i pună copilului viața în pericol. Artista a vorbit despre fetița ei în cadrul emisiunii Acasă Devreme, de la Jurnal TV. Mama și fiica au fost surprinse la o plimbare în parc.

„Este foarte frumos să retrăiești această experiență după 18 ani. Și atunci eram responsabilă, dar când vine un nou-născut în viața ta la o vârstă când ești mai coaptă, realizezi și ești mai responsabilă. Fiind tânără, mergeam cumva cu un autopilot și chiar mă mândresc cu copiii mei. Mă mândresc cu băiatul meu, mă mândresc cu fetița mea și sunt un om împlinit! Pentru că nu degeaba a venit pe lumea asta!

Mihaela este o fetiță foarte dulce, are preferințele ei: îi place să asculte muzică, să se plimbe, să facă băiță. Îi cânt cântece de leagăn. Avem și colici, iar câteodată mai face și mici „scârțâieli”. E normal însă, la vârsta ei. Dar fetele sunt foarte răbdătoare! Mi-am făcut griji să nu facă alergie la pisică, dar este foarte bine.

adriana ochisanu 1

Este foarte mâncăcioasă, uneori nu-mi ajunge lapte. Soacra ne este alături mereu, iar cu mama mea vorbim în fiecare zi, ea fiind departe. E minunat să ai pe cineva alături.

Mă mândresc cu băiatul meu, calcă pe urmele noastre, ale părinților. Mi-aș dori să calce și pe urmele mele, dar  deja cum va dori bunul Dumnezeu.

nty

Ca și în prima sarcină, nu am avut probleme: am cântat pe toată perioada gravidității. Am avut o sarcină foarte interesantă, pentru că fetița mi se punea chiar pe stomac și nu puteam să mănânc mai mult decât puțin, deși îmi doream enorm de mult și simțeam că nu am oxigen. M-am alimentat ușor, cu multe fructe, multe legume, doar cărniță de casă; adică doar mâncare echilibrată și sănătoasă.

Vreau să dau un sfat femeilor care vor să se recupereze ușor după naștere: este foarte important să vă legați și să umblați așa chiar și noaptea. Să aveți, totuși, un corset comod și să vă simțiți bine în el.

Îmi doresc ca Mihaela să fie modestă, să muncească foarte mult, să fie ambițioasă și să nu uite niciodată să fie femeie, pentru că noi mai uităm câteodată să avem grijă de noi. Fie ca toate fetele din lume să aibă noroc!”, a spus Adriana, în cadrul emisiunii.

cds

Foto: captură video

Sursa: Acasă Devreme

Distribuie articolul: