Interpreta Adriana Ochișanu a declarat într-un interviu că nu-i plăceau lecțiile de educație fizică și că, nici fană înrăită a sportului nu era. Vezi mai jos ce motive invoca cântăreața și ce o enerva cel mai mult în timpul orelor de sport.

Acum știe că sportul este sănătate și știe că datorită acestei activități (fizice) își poate menține corpul într-o formă excelentă. Adriana Ochișanu a recunoscut că în copilărie nu era o fană a sportului, mai ales a celui de echipă: „Nu-mi place, nu mi-a plăcut și nici nu-mi va plăcea niciodată fotbalul, voleiul sau alt sport de echipă. Totuși, îmi place hocheiul, patinajul artistic și tenisul. Fac și eu sport. Când eram copil la școală am încercat voleiul în echipă, dar de atunci n-am jucat niciodată. Nu-mi plac jocurile de hazard, acestea totuși sunt jocuri de hazard, să fii fan și să fii înnebunit după o echipă, pentru mine este ca o boală. Eu nu am avut „apăcături” sportive… să fac sport de performanță.”

De asemenea, interpreta a mai menționat că nu-i plăceau orele de educație fizică, iar pentru a le evita avea și scuze „bune”: „Întotdeauna aveam scuze, chiar de nu era adevărat, să nu fac educația fizică, inventam câte ceva să chiulesc de la acele ore sau spuneam că uitasem ghetele acasă, sau că mă durea ceva. Pentru că profesorul te fugărea prin jurul școlii, iar aceasta mă enerva și nu-mi plăcea deloc. Așa se face că de atunci până acum, am descoperit că îmi place să fac sport și să lucrez cu corpul meu.”

Într-un alt interviu, Adriana a mai declarat că de câțiva ani practică sportul: „Fac shaping, iar acum sunt într-o pauză, pentru că am avut mai multe evenimente și am fost ocupată, dar am zis că revin în forță. În jumătate de an, am scăpat de 6-7 kilograme, treptat, dar vreau să mai dau jos 4-5 kilograme, pentru a ajunge la formele pe care le-am avut un an și ceva în urmă.”

Distribuie articolul: