E sărbătoare dublă pentru Adriana Ochișanu! Astăzi, artista nu doar că împlinește 38 de ani, ci și marchează această ocazie în mod deosebit! Cântăreața își așteaptă prietenii la primul său spectacol solo, un show care promite a fi unul de excepție. Vedeta a mărturisit mai multe detalii despre acest eveniment în cadrul emisiunii „Veranda”.

Este o zi foarte deosebită pentru mine. Sunt emoții, pentru că într-adevăr este un spectacol solo, primul meu spectacol și am crezut de cuviință să îl fac solo, pentru că vreau ca lumea să mă vadă altfel, să duc un dialog cu publicul meu, nu am apelat nici la moderatori, vreau să-mi moderez singură spectacolul și să duc la bun sfârșit și cu cântecul, și cu vorba.

Totuși este o dare de seamă în fața publicului. Vreau să vadă publicul ce am făcut în ăștia 20 de ani, pentru că am două decenii de carieră artistică. E un concert de răspundere foarte mare. De fapt, îți pui sufletul în palmă și îl duci așa pe parcursul a două ore, în fața Măriei Sale publicul. Îți scoți tot ce ai mai bun, toate emoțiile, toate trăirile sufletești.

Cred că lumea vine să te vadă altfel decât te știe de la televizor, de la evenimente, spectacole și am considerat anume acest spectacol să fie în data de 18 martie, de ziua mea. Nu e o cifră rotundă, uite așa s-a întâmplat.

12122482_514689362044252_2926779768878370077_n

Vor fi două orchestre pe scenă: Orchestra Fluieraș, condusă de Frații Ștefăneț și UniBand-Studio, condusă de compozitorul Oleg Baraliuc. Va fi și o surpriză: vine un prieten foarte apropiat din România: Florin Blaj, care cântă și muzică populară, și clasică, și ușoară. Sunt sigură că va cuceri publicul ca de fiecare dată.

Voi fi cu sufletul deschis și mă voi strădui să captivez publicul și să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus de mult timp.

Uite că visul cel mare al meu s-a îndeplinit, se zice că dacă îți dorești cu adevărat ceva și o faci din tot sufletul, Dumnezeu te ajută. Nu am organizat un concert solo până astăzi pentru că nu a fost momentul potrivit pentru un spectacol. Am adunat material și am zis că trebuie neapărat să fac un concert solo, anume solo.

Dacă mă va ajuta Dumnezeu să organizez și alte spectacole, voi invita și colegi de-ai mei și de peste Prut”, a mărturisit Adriana, în cadrul emisiunii Veranda.

Foto: Veranda

Distribuie articolul: