Adriana Ochișanu şi-a lansat prima ei piesă, după scandalul legat de divorțul de Corneliu Botgros. Prezentă într-o emisiune la postul muzical NorocTV, interpreta a cântat în premieră piesa “Lume”. Muzica și textul melodiei îi aparțin. „Este o sârbă, o melodie de petrecere. Sper să ajungă la sufletele celor care iubesc muzica populară”, a declarat interpreta, în cadrul emisiunii. „Adriana azi vă cântă, lume de rele mai uită”, spun versurile melodiei. Artista spune că va mai lansa în curând și alte piese de muzică ușoară și populară. În acest sens, colaborează cu vioristul Vitalie Dorin și orchestra „Rapsozii Moldovei”. La texte, Ochişanu spune că lucrează cu Radmila Popovici-Paraschiv, care îi este și o prietenă bună. „Nu vreau să scot piese la kg, puține – dar vreau să fie bune, șlagăre”, a mai spus Adriana Ochișanu.

Întrebată dacă va face ceva modificări în repertoriul pe care îl cântă, interpreta a sugerat că nu exclude anumite schimbări în muzica populară, dar și ușoară. Ea admite şi anumite schimbări legate de look. În pofida scandalului mare legat de divorț, dar și de faptul că Corneliu Botgros i-a interzis să-i cânte piesele, Ochişanu a declarat: “Niciodată nu m-am gândit să mă las de muzică, este ceea ce fac eu cel mai bine, asta e menirea și rostul meu în viață”.

Amintim că după divorțul de instrumentistul și aranjorul Corneliu Botgros, Adrianei Ochișanu i s-a interzis să cânte o bună parte din cântecele care au consacrat-o, muzica și aranjamentul cărora erau semnate de fostul ei soț. Interpreta declară că mai interpretează aceste melodii doar la cerere, pe la petreceri private, nu și pe scenă, în concerte sau la radio și TV.

Distribuie articolul: