Pictorialele cu sâni pe jumătate goi și picioare ademenitoare nu ne mai uimesc deloc. Au intrat în iureșul acestui tip de ședințe foto și vedetele de muzică populară. Regăsită în ambele categorii de muzică din showbizul autohton, dar și foarte mediatizată în presă în ultima vreme, Adriana Ochișanu a spart gura târgului printr-o nouă bombă – un pictorial sexy. După divorțul de Corneliu Botgros, dar și zvonurile cum că s-ar pregăti de o nuntă în vară, Adriana Ochișanu a decis să-și scoată la vedere sexualitatea și feminitatea în cel mai direct mod – printr-un pictorial, dezgolită frumos. Artista a pozat pentru o revistă mondenă din capitală.

Pentru această ședință foto, Adriana a îmbrăcat o rochie neagră mulată pe corp, cu un decupaj adânc la spate şi o rochie albă, care i-a scos în evidență feminitatea, dar și o cămașă bărbătească clasică, care a transformat-o într-o vampă.

 

 

 

Adriana Ochișanu a anunțat divorțul de Corneliu Botgros în luna ianuarie a acestui an. Interpreta a fost acuzată de Corneliu că nu are grijă de fiul lor, iar familia Botgros i-a interzis să mai cânte piesele lor comune. Adriana și-a continuat cariera pe ambele planuri, aducând deja publicului o piesă de muzică ușoară, dar și două de muzică populară.

 

Foto: VIP Magazin

 

Distribuie articolul: