Este una dintre cele mai îndrăgite interprete din țara noastră, iar vestea că va deveni din nou mămică i-a adus lacrimi de fericire nu doar ei, ci și tuturor admiratorilor săi. Adriana Ochișanu trăiește emoții intense și clipe de care încearcă să profite la maxim. Gândul că își va putea ține, în curând, minunea în brațe o copleșește, iar faptul că poartă sub inimă un ingeraș, care îi va umple zilele cu bucurie nemărginită, îi dau aripi. Pentru Ea.md, frumoasa graviduță a acceptat să destăinuie trăirile prin care trece acum, dar și dorințele de viitor. Admirați-o într-un pictorial de-a dreptul adorabil!

5-5Da! Peste 17 ani sunt din nou cu burtică

Așteptam demult această noutate, imi doream foarte tare un copil și iată că barza a venit. Ne-a bătut la ușă într-o zi în care nici măcar nu mi-a trecut prin gând că se poate întâmpla acest lucru. Au fost emoții prea greu de descris în cuvinte. Mi-au dat lacrimile și am înțeles că minunile se întâmplă în această lume! Atunci când l-am adus pe lume pe Cristi aveam doar 21 de ani. Eram foarte tânără și nu realizam prea multe. Nu pot spune că nu am fost o mamă responsabilă sau că nu am avut grijă. Totuși, cu cât timpul trece, femeia se face mai înțeleaptă, mai înțelegătoare, mai răbdătoare. A venit acest moment și la mine. Am simțit că sunt o femeie matură, am primit cu mare drag vestea și cu mare responsabilitate, iar acum încerc să profit de fiecare moment din această perioadă.

Soțul meu și-a dorit enorm o fetiță

Bineînțeles că, având un băiat, eu am visat să devin și mămică de fată. Surprinsă am fost, însă atunci când am aflat că și soțul meu vrea să fie tăticul unei mici prințese. Spun asta, pentru că știu că majoritatea bărbaților își doresc un moștenitor. În cazul nostru se pare că lucrurile au stat altfel. Atunci când i-am adus vestea a fost extrem de fericit și împlinit. Pot spune că este un soț foarte grijului, iubitor și înțelegător. Îl am mereu alături, iar asta contează foarte mult, în special pentru o femeie însărcinată.

1-1

Am intuit că va fi fată

Din prima clipă când am aflat că sunt însărcinată, am știut că voi avea o fetiță. Probabil, cel de-al șaptelea simț mi-a șoptit că anume așa va fi. Cred că femeile au acest dar, iar eu nu am făcut excepție. Acum, abia aștept să prindă la pași micuța mea și să fim cele mai bune prietene. Sunt nerăbdătoare să mergem la shopping, să cumpărăm rochițe, să îmi ofere sfaturi și să vorbim ca între fete.

7-7


6-6Prima întâlnire cu bebița mea a fost un moment pe care nu îl voi uita!

De fiecare dată când făceam ecografiile, aveam emoții de nedescris. Realizam că am o viață în interiorul meu. Faptul că astăzi există tehnică performantă este un lucru extrem de îmbucurător. Să îți delectezi privirea cu imagini atât de frumoase, să vezi cum copilul tău își mișcă mânuțele, piciorușele sau face anumite gesturi încă din primele luni, în burtica ta, este ceva de-a dreptul copleșitor. În fiecare seară mă gândesc la momentul în care o voi putea strânge în brațe și vorbesc cu ea. Simt eu că aude!

Încerc să nu forțez lucrurile

Sunt o mămică superstițioasă și foarte atentă. Mă rog în fiecare zi ca să fiu sănătoasă și eu, dar și copilașul meu. Nimeni nu este asigurat. Iată de ce las totul să decurgă de la sine. Nu am cumpărat încă hăinuțe sau diverse accesorii pentru cea mică. Voi face asta mai aproape de marele eveniment, împreună cu soțul meu. Deja am unele planuri și dorințe despre ce vreau să achiziționez, dar nu cred că îmi va lua prea mult timp această activitate. Cu câteva zile înainte de a naște, totul va fi pregătit și voi aduce fetița mea pe lume cu inima împăcată. Cât despre kilograme în plus, am pus vreo 7 – 8, dar nu se observă foarte tare. Poate s-au mai strecurat careva elemente pufoase și prin alte locuri (râde), dar cred că este normal pentru o gravidă să adauge în greutate. Sunt sigură că nu îmi va fi foarte greu să revin la kilogramele pe care le aveam, însă socoteala de acasă nu coincide mereu cu cea din târg. Voi vedea cum îmi va permite și sănătatea. Cert e că trebuie să le punem pe toate în ordine treptat și chibzuit.

 

Niciodată nu voi face o diferență dintre băiatul și fata mea

Îl iubesc la nebunie pe Cristi și tot atât de mult o voi iubi și pe fetița mea. Sunt copiii mei și dragostea pe care le-o port este împărțită în două jumătăți egale, la fel cum se împarte și inima mea. Sunt două bucățele „rupte” din mine și nu cred că vreodată cineva va fi pe al doilea loc. Cristi a reacționat foarte înțelept atunci când i-am spus că va fi frățior. Este un om matur, în care am încredere. Eu mă bucur că nu va fi singur pe lumea aceasta. Viața e trecătoare, dar copiii sunt cei care rămân cu noi, care ne ajută să trăim sentimente unice. Ei sunt bogăția unui om. Restul lucrurilor contează prea puțin.

10-10

Vom decide numele atunci când va scoate primul țipăt

Avem foarte multe idei de prenume pentru micuța noastră. Mihaela, Amalia, Amelia, Ruxanda, Cosmina sunt doar câteva dintre ele. Totuși, atunci când o voi vedea, cred că voi simți ce nume trebuie să poarte. Tot ce îmi doresc este să o reprezinte și să o caracterizeze. Vreau să îmi calce pe urme, dar ea va decide dacă va fi așa. Dacă voi vedea că îi place, că o face cu brio, am să o susțin în toate. Totuși, visez de pe acum la un duet cu ea!

31-31

Scumpa Mamei…

Scumpa Mamei, știu că ești acum în burtică și asculți tot ce spun eu. Am așteptat cu mare bucurie vestea și am primit-o cu drag atunci când am aflat că sunt însărcinată cu tine. Noi cu tati te iubim până la Doamne, Doamne și înapoi și abia așteptăm să ieși la lumina zilei, să ne bucurăm împreună, să te văd crescând, să fii sănătoasă, să ne aduci doar fericire și să îți oferim o copilărie frumoasă, iar atunci când vei veni pe lume să știi că pe umărul mamei vei putea plânge și râde, în brațele tatei vei simți ce înseamnă să fii siguranță, iar de mână cu părinții tăi vei ști ce este dragostea adevărată. Fii fericită, Scumpa Mamei!

2-2

Locație: Manhattan Hotel & Restaurant

manhattan_logo-res-310x171Adresa: Chișinău, str. Ciuflea 1, MD 2001

Tel.: +373 22 260 888

Mob.: +373 68 33 00 80

E-mail: [email protected]

http://www.manhattan-hotel.md/

10955673_636387573156225_7745328353063295583_n

Vestimentație: Tricon & My REVIVAL

Adrese: Chișinău
str. Armenească 30/1, tel: 0 22 540245
str. C. Tănase 9, tel 0 22 925114
b-dul Moscovei 2, tel: 0 22 925191
Bd Dacia 30/1, tel 0 22 92 62 65
CC “Zorile”, str. Calea Ieșilor 8, et.2, Magazin 21, tel 0 22 92 8228

www.tricon.md

Foto: Ellene Mocrii