“Tot mai multă lume mă întreabă dacă eu le-am dat cerere de prietenie sau dacă sunt eu cea care scrie pe Facebook sau Odnoklassniki? Nu, dragii mei. Nu am niciun cont pe rețelele de socializare și nu scrie nimeni rugat sau plătit de mine”. Declarația aparține Adrianei Ochișanu. Interpreta face lămuriri, după ce a fost întrebată în repetate rânduri despre activitatea ei pe rețelele de socializare. Interpreta ne-a mai spus că niciodată nu a fost foarte inițiată în ale calculatorului și că abia acum începe să deprindă și să înțeleagă mai bine cum funcționează internetul. “Aveam conturi, știam de ele, dar nu scriam eu mai niciodată pentru că nu mă prea pricep, o făcea altcineva. După divorț, am șters chiar eu contul de pe Facebook și am trimis o cerere de lichidare a contului de pe Odnoklassniki. Sper că nu mai este nici acela”, a menționat artista.

 

La o simplă căutare pe site-ul rusesc de socializare nu am găsit niciun rezultat cu numele interpretei. Pe Facebook însă, este o pagină de artist cu numele cântăreței, dar poza nu-i aparține ei. În grupul deschis dedicate fostului cuplu Ochișanu-Botgros, ultima poză a fost încărcată de către Corneliu Botgros acum mai bine de un an și jumătate în urmă.

Artista roagă pe toată lumea să nu creadă escrocilor, care se folosesc de numele ei pe aceste rețele și să nu răspundă provocărilor întinse de ei. Adriana Ochișanu spune că nu și-a schimbat numărul de telefon și cine o cunoaște, o poate găsi doar apelând-o.

 

Distribuie articolul: