Cântăreața de muzică populară Adriana Ochișanu a pornit pe un drum diferit, decât cel pe care îl alesese alături de Cornel Botgros. Acum, Adriana își construiește o viață nouă alături de Sergiu Zmeu – procuror și proaspătul logodnic al interpretei. Într-un interviu acordat Cristinei Aramă, pentru Unimedia, Adriana dezvăluie mai multe detalii incitante despre noua sa relație amoroasă.

La data de 14 februarie, chiar de Valentine’s Day, Adriana Ochișanu a fost cerută în căsătorie de Sergiu Zmeu:

A fost foarte frumos, pentru că n-am mai trăit astfel de momente, în viața mea. Mi-a făcut o surpriză plăcută de Ziua Îndrăgostiților și a ținut totul în taină. Seara, a venit cu un buchet imens de trandafiri, mi-a cerut inima și mâna, mi-a dăruit un inel și, desigur, am spus DA! Am plâns de bucurie. Eram doar noi doi, pentru că e normal să fie așa, atunci când doi oameni se iubesc. La acest moment, numai ei doi și dragostea trebuie să fie prezenți.

Întrebată fiind despre când își planifică nunta, Adriana Ochișanu a spus că nu a fixat încă o dată: ”Agenda mi-e foarte încărcată și chiar nu am nicio ferestruică, iar Sergiu are un serviciu foarte fixat. Vedem: ori în toamnă, ori, deja în 2015 vom preconiza nunta.

La nunta Adrianei Ochișanu, însă, nu vor fi invitate mai mult de 100 de persoane. La nașii de cununie, cuplul încă nu s-a gândit: ”Ni-s dragi mai multe persoane, care ar putea să ne fie nași, dar vedem noi, până la urmă”.

Cu privire la rochia pe care ar purta-o în cea de-a doua nuntă din viața ei, Adriana a spus că preferă stilul tradițional: ”Vreau să port ceva în stil național: poate o ținută marca Valentina Vidrașcu, numai nu o rochie de prințesă. Vreau o rochie simplă, cu bun gust, dar care să mă reprezinte. Sergiu, însă, pledează mai mult pentru stilul clasic.”

Din câte a mărturisit în interviu, Adriana încă n-a început pregătirile propriu-zise pentru marele eveniment din viața ei, din lipsă de timp. Cu toate acestea, logodnicul Adrianei este omniprezent în viața ei: ”Nu mă așteaptă acasă, pentru că permanent este cu mine. Nu are nici timp să respire. De la serviciu, imediat vine cu mine. Mă susține și-mi este și mie foarte ușor. Mă simt chiar ca o vedetă, atunci când este un om drag, care mă susține, mă apreciază și mă ajută în meseria mea” spune Adriana.

Și cum va trăi o a doua nuntă, în calitate de interpretă, Adriana încă nu știe cine va cânta la nunta ei: ”Mi-ar place să cânte Frații Ștefăneț, dar sunt prietenă foarte bună cu ei și soțiile lor și vreau să-i am la nuntă, în calitate de invitați. La fel, și cu Frații Advahov. Nu știu ce să vă zic. O să cânte toată lumea: așa se întâmplă, de fapt, la nunțile de artiști. La prima nuntă, am cântat și eu la nunta mea, dar la a doua nu cred că voi cânta. Vreau să mă simt relaxată și mireasă.

Cu viitoarea soacră, Adriana se înțelege foarte bine: ”Este o femeie extraordinară, ne înțelegem, suntem prietene foarte bune. Nu avem ce împărți, doar feciorul.

Copiii, însă, reprezintă un punct important în lista cu priorități a vedetei: ”Sigur că ne dorim copii. Ne dorim foarte mult să avem și noi copilul nostru, dar cred că, mai degrabă, în 2015. Anul acesta, agenda îmi este foarte încărcată. Îmi doresc atâția copii, cât o vrea Dumnezeu, măcar doi, dar să fie sănătoși.

Foto: Facebook.com, moldovenii.md, Vip Magazin