Interpreta Adriana Ochișanu urmează o altă cărare a sorții: după ce, acum un an, a divorțat de Corneliu Botgros, interpreta clădește temeliile unei noi căsnicii. Despre cum evoluează relația sa cu fostul soț, dar și cu fiul lor de 14 ani, Adriana a mărturisit într-un interviu acordat portalului UNIMEDIA.

Adriana își amintește deja fără nicio emoție de relația cu Cornel Botgros: ”Suntem doi oameni absolut străini. Din partea lui, știu că există dușmănie, zvonuri. N-aș vrea să vorbesc acum despre chestia asta. Unicul lucru care mă întristează, e copilul meu, care nu este cu mine.

Cu Cristi Botgros, fiul interpretei, Adriana păstrează relația, chiar dacă suferă mult din cauza acestei separări: ”Cu băiatul, vorbim la telefon aproape în fiecare zi ori la două-trei zile, dar, oricum, atunci când nu ești prezent la tot ce face copilul tău, foarte mult suferi. Dar, asta este viața, eu sper să înțeleagă. O să vină și timpul, când o să fim împreună și, până atunci, am zis că am toată răbdarea. Eu cred că și el îmi simte lipsa.”

Întrebată fiind despre ce ar schimba, dacă ar da 20 de ani în urmă, Adriana a spus: ”Nu m-aș fi căsătorit, dar Dumnezeu a vrut să fie căsătoria asta și nu-mi pare rău de nimic. Îmi pare bine de un singur lucru: că am avut posibilitatea să aduc pe lume un băiat extraordinar de talentat și frumos.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: