Se pare că perioada de sarcină îi aduce doar vești bune Adrianei Ochișanu. În această dimineață, cântăreața a lansat o piesă nouă în colaborare cu interpretul italian Massimo Balestrieri. Pe lângă noutatea muzicală, însă Adriana a mai dezvăluit și alte secrete la fel de frumoase.

Invitată la emisiunea Deșteptarea de weekend de la JurnalTV, Adriana Ochișanu a vorbit și despre marele eveniment din viața sa. Și dacă săptămâna trecută, interpreta anunța că este în al doilea trimestru de sarcină, astăzi viitoarea mămică a spus ce poartă sub inimă.

„Au trecut 17 ani de când l-am născut pe Cristi. Nici nu-mi vine a crede când îmi văd băiatul atât de mare. De data aceasta, voi avea o fetiță, va fi cu păr lung.”

mg_0005

Cântăreața abia așteaptă să vină pe lume minunea și este nerăbdătoare să își țină copilul în brațe.

„Mă pregătesc. Aștept cu mare nerăbdare acest eveniment în viața mea și sunt bucuroasă, pentru că mi-am dorit din tot sufletul. Vreau foarte mult să încerc din nou experiența de a fi mamă”, a adăugat Adriana.

img_943291_thumbs_600x400_665371

Deși nu a mai rămas mult timp până va naște, Adriana Ochișanu promite să rămână activă până în ultima clipă. Ba mai mult, vrea să filmeze și un videoclip pentru piesa nou apărută: „Noi ne-am gândit să-l filmăm la natură. Nu știm exact în ce locație, dar sper să iasă frumos. Avem o idee deja.”

Ascultă mai jos cântecul „Fata balcanică” și vezi ce declarații a făcut interpreta.

Foto: Facebook.com