Adrian Ursu și-a pus la bătaie toată creativitatea pentru filmarea celui mai proaspăt videoclip al său. Totuși, intrigantul triunghi amoros din scenariul videoclipului provoacă și un semn de întrebare. O fi vre-un scenariu din viața reală a lui Adrian Ursu? Recent ai lansat un videoclip la piesa «Aș da orice». De ce ai ales anume această piesă?
Am ales această piesă pentru că mi-am dat seama că poate deveni un șlagăr, dacă va fi promovată. Am simțit că melodia merită un videoclip, mai ales că sunt sigur că în ea se va regăsi multă lume, deopotrivă bărbați și femei.

Tu te regăsești în această piesă? Este o secvență autobiografică?
Este un scenariu din viața mea, dar a fost demult. Am trecut pe la 20 de ani printr-o situație asemănătoare, când eram cu cineva, dar m-am îndrăgostit de altcineva. Prima variantă de text al piesei am scris-o eu, dar a ieșit prea tristă și atunci i-am dat textul Vioricăi Nagacevschi. Ea l-a făcut și a ieșit bine, pozitiv. Scenariul clipului nu-mi aparține în totalitate – ideea și scenariul e al Corinei Caireac, iar realizarea – Egor Levinski și echipa lor.

Finalul videoclipului este oarecum ambiguu, se prefigurează un soi de triunghi amoros în care decizia finală îți apaține. Dacă în viața reală ai avea o situație similară, ce vei face? Pe cine ai alege?

Dacă mă refer la videoclip, eu mi-am dorit ca în final să rămân singur, dar în procesul de lucru mi-am dat seama că e mai bine un final intrigant. În viața reală aș cântări bine și aș miza pe intuiție, n-aș aștepta să-mi cadă din cer hotărârea. Totuși, ușor insistând, aș prefera ca lucrurile să se rezolve de la sine.

Acum este cineva în viața ta? O nouă iubire?

La moment, sunt singur. Nu sunt într-o relație, dar privesc cu ochii larg deschiși și nu grăbesc lucrurile. Îmi place de cineva și nu ascund asta. Nu vreau să dau mai multe detalii, încât ea să-și dea seama.

E o dragoste platonică?

E o stare ce imi place și mă inspiră. Ce va fi, doar Dumnezeu știe.

Bine, atunci, cel puțin prototipul femeii care te atrage și te inspiră?

Știi, odată am conturat un prototip și apoi s-a dovedit a fi contrariul. Câteodată, nu atât femeia, cât circumstanțele, atmosfera și starea de spirit contează mai mult. Sigur, conteaza şi Ea… cine este, cum zâmbeşte, cum gândeşte, ce spune, cum ştie să asculte şi să audă… Uneori, te inspiră cea care, la început, sau delicat, sau uşor te respinge, care se lasă mai greu cucerită sau, de ce nu, cea care rănește!

De obicei, cum o cucerești pe «Ea»?

Uneori sunt prea romantic și prea aprins, atunci când trebuie să fii mai rece și distant. Este o lecție pe care nu o învăț niciodată până la capăt, dar când vine valul – eu îl prind. Îmi place mult să fac surprize, să o uimesc, să o fac să zâmbească și nimic nu este mai placut să aud: «Ești nebun!» după o surpriză reușită.

Cum este revenirea în tagma burlacilor, ai bifat o lecție din experiența mariajului?

Bifat? Lecția? Nu e un test la școală, e viața! Lecția?… că nu există o rețetă care îți garantează succesul într-o relație. Există şabloane dupa care ne ghidăm în viaţă, dar nici astea câteodata nu ne ajută. În rest, în viața de burlac mă simt bine, chiar dacă uneori îți dorești să fii așteptat, sunat și tachinat! Nu des, dar suficient încât să simți că cineva te așteaptă.

Distribuie articolul: