Ieri a fost o zi specială pentru Adrian Ursu și Irina Negară și o coincidență pe cât se poate de frumoasă. Pe data de 4 septembrie, soții au sărbătorit 4 ani de căsnicie. Cu ce daruri s-au surprins, aflați mai jos.

„Filmul zilei de azi: Irina chiar a reușit să mă surprindă! Pe când unele soții se supără dacă soțul uită de ziua nunții, Irinuca a transformat-o în surpriza ei! Inteligentă decizie! Eu am apreciat mult și compensez prin dragoste, atenție, călătorii și cadouri! P.S. 4 ani împreună!”, a scris Adrian Ursu pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat și un filmuleț în care apare alături de soția sa.

Filmul zilei de azi: Irina chiar a reușit să mă surprindă! 😊 Pe cînd unele soții se supără dacă soțul uită de ziua nunții,😱 Irinuca a transformat-o în surpriza ei! 😉😘 Inteligentă decizie! 👌🏼👍🏻😎 Eu am apreciat mult și compensez prin dragoste, atenție, călătorii și cadouri! 😊 P.S. 4 ani împreună! 🎉🎉🎉🎉

Posted by Adrian Ursu on 4 Septembrie 2017

Adrian și Irina și-au provocat urmăritorii virtuali, chiar de la începutul zilei, să ghicească ce eveniment sărbătoresc. Și dacă unii au presupus că soția interpretului ar fi însărcinată, atunci alții au înțeles că aceștia marchează „nunta de flori”.

exclusiv-cum-a-celebrat-adrian-ursu-0805152838

Așadar, cadoul Irinei Negară pentru jumătatea sa a fost o ieșire la restaurant, iar artistul a decis să îi îndeplinescă iubitei sale una dintre dorințele pe care le avea și i-a achiziționat o pereche de ochelari.

Vezi și:Irina Negară și-a surprins soțul cu un cadou la patru ace. Ce dar a primit Adrian, la a 34-a aniversare

În mai puțin de o lună, cuplul va marca încă un eveniment important din familie. Micuța Maria-Andreea va împlini 4 anișori.

Citește și: Vacanță în trei, pe meleaguri spaniole! Unde călătoresc Adrian Ursu, Irina Negară și fetița lor (FOTO)

Foto: Facebook.com