Chiar dacă toamna abia și-a intrat în drepturi, artiștii își cunosc deja planurile pentru luni înainte. Astăzi, Adrian Ursu a anunțat fanii că, de Revelion, va cânta peste ocean.

Artiștii pun la cale un turneu de durată. Asta pentru că își planifică să încânte moldovenii din câteva orașe americane:

„În ce oraș din SUA vei fi de Revelion? Mă bucur să vă anunț că vom avea concerte în SUA! De Revelion, la Chicago, iar după, în mai multe orașe din America! Venim să cântăm pentru concetățenii noștri dornici de muzică și dans. Vom familiariza și prietenii lor americani cu o mică parte din cultura noastră bogată: melodii populare din folclorul nostru bogat și șlagărele naționale”, a scris Adrian Ursu pe pagina sa de Facebook.

21475961_10207699638287467_1790475430_n

Cântărețul a solicitat și implicarea internauților pentru a le sugera locații în care conaționali de-ai noștri și-ar dori să participe la concerte.

În acest an și Pasha Parfeni alătrui de Cătălin Josan au cântat în câteva orașe din Canada, în cadrul turneului „Vocile Curajului”.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: