Show de excepție la Chișinău. Interpretul, Adrian Ursu a susținut aseară un concert live la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Acesta a fost acompaniat în premieră de două orchestre concomitent, „Lăutarii” împreună cu maestrul Nicolae Botgros și Bandul lui Alex Calancea. Artistul a oferit celor peste 2000 de spectatori veniți să îl vadă un spectacol de zile mari.

Show-ul a fost ocazia perfectă pentru admiratorii săi să asculte piesele într-o variantă cu totul specială, acompaniate de orchestra „Lăutarii” și „Alex Calancea Band”.

ada3

ad7

Pe parcurul serii au fost interpretate circa 30 de piese, dintre care 12 au fost în primă audiție. Printre melodiile cântate de artist s-au numărat celebrele: „Jumătate eu, jumătate tu…”, „Tu ești tot ce mi-am dorit”, „Înc-o iarnă fără tine” sau „Mi-e dor de casa mea”.

Din show-ul grandios cu lumini, ecrane-lead și scenografie deosebită nu au lipsit nici momentele emoționante. Adrian Ursu a dedicat fiecărui membru în parte a familiei sale câte o piesă, iar pe finalul interpretării, acesta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

adrian1

În cele 3 ore de concert, artistul și-a schimbat mai multe ținute, de la stilul clasic al vestimentației purtate la începutul spectacolului, interpretul a trecut la portul popular, național către finele show-ului.

ad5

ad6

Publicul a aplaudat continuu, iar la unele piese spectatorii cântau împreună cu artistul. Adrian Ursu a interpretat piesele sale îndrăgite alături de Corina Țepeș, Natalia Gordienko, Igor Sîrbu, Kornelia Ștefăneț, Tania Cerga, Guz și micuța Bety.

guz

Un alt moment memorabil a fost la sfârșitul serii, când Adrian Ursu a reușit să îmbine diverse stiluri de muzică într-o singură compoziție muzicală, implicând, alături de „Lăutarii” și Alex Calancea Band, câțiva membri ai Fanfarei Municipale Chișinău.

ad4

Pe final de concert, în scenă a evoluat și Bunica de la Văleni, invitatul special al artistului.

b1

Adrian Ursu a ținut să mulțumească, în final, publicului pentru prezență și tuturor celor care l-au ajutat la organizarea evenimentului. În sală au fost prezenți: Președintele Parlamentului, Igor Corman și Ministrul Culturii, Monica Babuc. Acesta a fost cel de-al doilea concert solo și cel mai important eveniment din cariera artistului. 

Foto: Ellene Mocrii