În cadrul concertului de gală Potcoava de Aur, categoria Muzică Ușoară, a fost desemnat interpretul premiant cu marele trofeu. În acest an, de premiu s-a învrednicit interpretul Adrian Ursu, care s-a dovedit a fi cel mai harnic la produs piese și cântat în acest an, dar și fruntașul topurilor la Radio Noroc și Noroc TV, organizatorii concertului.

„Am așteptat foarte mult timp acest premiu și nu l-am avut. Și mă conving că lucrurile se întâmplă atunci când nu le aștepți, și poate chiar e bine să nu avem așteptări pentru ca bucuria împlinirii să ne cuprindă și să fie mai mare. Am cântat „Mi-e dor de casa mea” și am crezut ca atunci voi primi trofeul, am cântat „Mama” și credeam că uite în acel an la sigur primesc – și nu am primit! Ei bine, acum probabil trebuia să fie și mă bucur foarte mult pentru el.


Le mulțumesc mult părinților mei, care sunt în sală, fiicei mele și soției mele, le mulțumesc și socrilor mei care la fel sunt în sală (eu și cu ei mă împac bine, a glumit interpretul), mulțumesc publicului care ia bilete și vine la acest concert.


Mă uit la acești copii din Fanfara de la Zaim și mă văd pe mine la 10 ani, atunci când am debutat pe scena Palatului Național, plin de emoții. Am aceleași emoții și astăzi, pentru ei, și vreau să le dați aplauze și să îi încurajați”, a mai spus artistul după ce a primit trofeul.

Precizăm că trofeul Potcoava de Aur este un premiu al Noroc Media și se acordă anual pentru realizări frumoase în domeniul muzical și prezența în topurile radio și tv a interpretului. Gala concert se desfășoară tradițional la început de Decembrie la categoriile de muzică populară și ușoară.