Precum a promis, Adrian Ursu a lansat astăzi, de Ziua Independenţei, clipul pentru piesa “Mi-e dor de casa mea”. Interpretul a ales pentru lansare această zi, deoarece este una specială. Clipul prezintă istoria unei familii din Moldova, care a fost nevoită să se despartă pentru a lua calea pribegiei. “Am lansat în această zi pentru a încerca poate să dublăm drama unei femei, care pleacă peste hotare, dar revine acasă. Scopul este ca această melodie să ajungă în inima moldovenilor şi nu doar, mi-aş dori să ajungă şi în inima românilor de peste Prut, să-i mobilizeze şi să le trezească dorul de casă, trebuie sa avem grijă şi de copiii noştri”, a explicat Adrian Ursu pentru sursa citată.

Interpretul a mai spus că a fost inspirat pentru clip de recentele călătorii în mai multe ţări, în care s-a întâlnit cu mai mulţi moldoveni. Clipul a fost realizat de regizorul Oleg Butnaru, iar eroii sunt chiar membrii familiei acestuia. Imaginile sunt atât din Moldova, cât şi din Italia.

“Totul este cât se poate de real. Ei au fost plecaţi peste hotare, a fost uşor să scriem acest scenariu. Sunt sigur că se vor regăsi toţi cei plecaţi peste hotare sau se află aici şi au dor de părinţi”, a mai spus Adrian Ursu.

Sursa: Publika.md