După ce i-a dedicat videoclipul „Tu eşti tot ce mi-am dorit” iubitei sale, Adrian Ursu a anunţat ieri pe pagina sa de facebook că a filmat un nou videoclip la piesa: „De ziua ta”. De data aceasta alături de interpret apare o blondă, despre care Adrian a spus că, a întruchipat cel mai bine vârsta unei fete de 18 ani. Aseară, interpretul a postat un album cu peste 100 de poze în care fanii au putut vedea întreg procesul de filmare a videoclipului făcut împreună cu Guz şi micuţa Beatrice Butnaru. Eroina videoclipului este o tânără blondă, pe nume Mihaela Scripnic, despre care Adrian ne-a spus că a simbolizat cel mai bine vârsta de 18 ani, cea mai frumoasă vârstă.

Ideea de a forma un trio i-a venit lui Adrian încă din decembrie anul trecut, când a colaborat cu micuţa Beatrice. Pentru acest videoclip, ei s-au gândit că mai e nevoie de o persoană, iar Guz li s-a părut cel mai potrivit.

Videoclipul s-a filmat într-un parc pitoresc, despre care interpretul a spus că a rămas foarte impresionat: „Locul l-am găsit în funcţie de titlul piesei. Am vrut să creăm o atmosferă de vis, o zi de naştere pe care şi-ar dori-o fiecare,de la mic la mare, cu foarte mulţi prieteni, personaje, de aceea locul este foarte important.”, a declarat Adrian contactat de PentruEA.

Interpretul ne-a mai spus că la filmare au fost prezenţi vreo 60 de oameni, printre care actori, dansatori, micuţul Mihai Ungureanu pe care-l ştim de la „Românii au talent” şi alte personalităţi de la noi. Regizorul videoclipului a fost Oleg Butnaru, cunoscut pentru “Dorul Basarabiei” cea mai importantă realizare din cariera sa. Videoclipul la piesa „De ziua ta” a durat o zi şi o noapte, iar cea mai curajoasă dintre toţi s-a dovedit a fi micuţa Beatrice, care a ţinut piept somnului şi oboselii.

Întrebat despre bugetul videoclipului, Adrian ne-a spus că acesta a depăşit de două ori suma preconizată iniţial şi asta pentru că, a fost nevoie de foarte multă mâncare bună şi băuturi răcoritoare pentru oamenii care au muncit pe platou. El este încântat de rezultatele de la filmare şi aşteaptă şi el cu nerăbdare lansarea videoclipului, care va avea loc abia în luna august.

Adrian Ursu a mai lansat un videoclip la sfârşitul anului 2012, unde a cunoscut-o pe actuala sa iubită, Irina Negară. Deocamdată, interpretul nu a spus nimic despre căsătorie, dar a menţionat la telefon că următorul eveniment de familie îl va face tot în locul unde a filmat actualul videoclip. Despre ce eveniment de familie este vorba, vom trăi şi vom vedea.

Photo: facebook.com