Adrian Ursu și Irina Negară au devenit, în dimineața acestei zile, părinți de fetiță. Soția interpretului a dat naștere, pe 2 octombrie, unei fetițe sănătoase. Adrian se laudă că fiica deja i-a cântat, este dulce și se roagă Domnului să o aibă în pază. “Astăzi, 2 octombrie, am cea mai fericită noutate, a spus Adrian pe contul său de Facebook, am devenit tătic! Astăzi, scumpa mea Irina, mi-a făcut cel mai frumos cadou: o prințesă dulce și frumoasă, care deja mi-a cântat cea mai gingașă melodie”, a mai declarat încântat artistul. Euforia evenimentului l-a făcut pe Adrian să greșească și data de astăzi, fiind adus la realitate de prietenii care au venit imediat cu replici de felicitare.

Artistul îi mulțumește Bunului Dumnezeu că a trezit-o pe Irina la timp, dar și iubitei soții pentru tot! “Le iubesc tare, tare pe amândouă! Cei care pot să împărtășească această bucurie cu noi, să o facă și să spună o mică rugăciune lui Dumnezeu și pentru fetița noastră!”, a mai scris Ursu pe rețeaua de socializare.

 

Amintim că Adrian Ursu și Irina Negară s-au căsătorit religios pe 5 septembrie, la Mănăstirea Căpriana, alături de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni. Petrecerea jucată mai apoi a fost ținută departe de ochii presei, mirii preferând să păstreze bucuria doar pentru ei.

Echipa PentruEA le urează părinților multe bucurii, iar fetiței sănătate! 

Distribuie articolul: