La sfârșit de ianuarie s-a împlinit un an de când austrailianca Kimberly Tucci a devenit mămică la puterea a cincea. Micuții Tiffany, Penelope și Keith au schimbat în totalitate viața tinerei familii, devenind cea mai mare binecuvântare!

A fost un an al marilor provocări pentru familia Tucci, părinții trecând adevărate probe de foc alături de cei 5 bebeluși. Pe parcursul acestor luni, mămica nu a fost prea activă pe pagina de Facebook Surprised by Five, creată anume pentru a vorbi lumii despre noutățile și reușitele familiei.

Australianca ce purta sub inimă cvintupleți și-a lăsat micuții „pe mâinile” fotografului

Mama recunoaște că încă îi mai este greu să se împartă și că viața familiei sale e plină de haos frumos. Părinții încă mai sunt ajutați de voluntari și îngrijitori, însă chiar și ajutați, obosesc extrem de mult în fiecare zi. Și asta, deoarece micuții sunt extrem de activi și vor să exploreze lumea care îi înconjoară.

babies-with-teddy-bears3

Marea bucurie și binecuvântare este că frățiorii sunt sănătoși și de-a dreptul adorabili.

Baby-Photography-Tucci-Quintuplets-6.2

Fotografa Kelly Brown le-a dăruit părinților o ședință foto aniversară, amintind tuturor părinților despre cât de important este să investească în amintiri și fotografii magice.

17457907_1459054650802676_4375946243865095255_n

Baby Photography Tucci Quintuplets 3

Foto: Surprised by Five/Kelly Brown – Little Pieces Photography, Erin Elizabeth Photography

Distribuie articolul: