Tot mai des ne iau prin surprindere tendințele noi în materie de încălțăminte. Excepție nu face nici trendul lansat recent de către un designer italian. Brandul său exploatează extrem de elegant un cochet personaj Disney - Minnie Mouse.

Drăgălașa șoricică Minnie Mouse, mai precis forma urechilor ei, a inspirat designul unor noi modele de sandale semnate de brandul de încălțăminte Oscar Tiye, al designerului Amina Muaddi, din Arabia Saudită.

bddfv

Tendința lansată de Amina Muaddi se referă la utilizarea formei specifice a urechilor personajului Minnie Mouse în stilizarea sandalelor de gală. Nimic special, am zice, însă o simplă privire aruncată spre designul modelelor de încălțăminte ne poate schimba cu mult percepția.

cats

Trebuie să menționăm, tot aici, mai multe detalii interesante despre brandul de pantofi high end Oscar Tiye. Marca a fost lansată în 2013 la Milano, „din dorința de a crea pantoful perfect”. Brandul se impune ca și „cunoscător” al dorinței primare a fiecărei femei: de a avea pantofi capabili să exprime eleganța și forța într-un echilibru perfect. O semnătură a mărcii este interiorul pantofilor, din căptușeală de culoare magenta și pernuță care oferă senzația de confort suplimentar.

În doar 3 ani de la fondare, pantofii by Amina Muaddi se bucură de succese remarcabile și în rândul unor vedete de la Hollywood ca Zoe Saldana, Eva Longoria, Hailee Steinfeld, Heidi Klum sau Britney Spears.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: