Scena adorabilă, în care un cățel încearcă în fel și chip să se atingă de un bebeluș de câteva luni, culcat pe un pat, face adevărate furori pe internet! Deși a fost încărcat pe YouTube încă la sfârșitul lunii iunie, scena video a devenit virală pe internet și a acumulat peste patru milioane de vizualizări!

Atunci când în familie apare un nou membru, și copiii, dar și animalele devin geloase și încearcă în fel și chip să „inspecteze teritoriul” și să cunoască noul membru din toate punctele de vedere. 

Urmăriți și voi scena haioasă a celor doi mici eroi:

Amintim că pediatrii, psihologii, educatorii și veterinarii au păreri împărțite cu părere la implicarea animalelor domestice în educația copiilor. Unii susțin că micile necuvântătoare reprezintă un risc din punct de vedere medical, în timp ce ceilalți sunt de părere că animalele ajută la dezvoltarea psihică a celor mici.

Potrivit helpnet.ro, studiile recente au demonstrat că imunitatea copiilor care cresc în preajma animalelor este cu mult crescută față de a celorlalți. În plus, aceleași studii au relevat că prezența animalelor domestice în preajma copiilor ajută la dezvoltarea lor psihologică și socială. Pe plan afectiv, prezența unui animal familiar este foarte importantă pentru copil, aceasta contribuind la educarea și dezvoltarea emoțională a celui mic. În plus, copilul va interacționa mai ușor cu oamenii din jur, crescându-și abilitățile de socializare.

Distribuie articolul: