Săptămâna trecută, Lady Gaga a împlnit 31 de ani, iar aniversarea a coincis cu asumarea unei noi responsabilități. Artista a devenit imaginea celei mai noi campanii a unei legendare mărci de bijuterii.

Despre rolul de imagine în cea mai nouă campanie a brandului Tiffany&Co, Lady Gaga a anunțat la începutul acestei primăveri, însă abia ieri a făcut publică prima serie de fotografii din ședința foto propriu-zisă. Pozele sunt semnate de fashion fotograful britanic David Sims, talentul căruia a fost râvnit în trecut și de branduri ca Alexander McQueen, Balenciaga, Calvin Klein, Jil Sander sau Yohji Yamamoto.

💎 ✨ @tiffanyandco

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Vedeta susține că este o onoare, pentru ea, propunerea de a deveni modelul unei mărci de bijuterii înființate la New York încă în 1837. Și mai mult se bucură să promoveze o linie de bijuterii în care se idendifică și care „întrece toate așteptărie cu privire la eleganță”.

Lady Gaga este așadar imaginea liniei „Tiffany Hardwear” – o colecție de bijuterii prezentând în sine lățișoare, brățări și cercei cu același laitmotiv.

Vedeți și imaginile video making of:

Foto: Instagram,

Distribuie articolul: