Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz s-a însurat din nou. Johnny Depp în sfârșit i-a pus inelul pe deget iubitei sale de 28 de ani, iar mireasa nu e nimeni alta decât Amber Heard. Potrivit presei internaționale, cununia civilă a fost oficiată la 3 februarie, la reședința actorului, din Los Angeles. 

Cuplul urmează să organizeze o nuntă cu mare fast. Mirii intenționează să-i invite la eveniment pe 50 cei mai apropiați oameni lor. Nunta va fi organizată pe una din insulele Bahamas, care se află în posesia actorului.

Insula Little Halls Pond Cay, potrivit publicațiilor străine, are suprafața de 45 de acri. Evenimentul va avea loc week-endul viitor, pe 7 și 8 februarie. La nunta de două zile, mireasa va purta o rochie semnată de către designerul Stella McCartney.

La nuntă, precum și se aștepta, vor participa și cei doi copii ai actorului:  Lily-Rose Melody Depp (16 ani) și John „Jack” Christopher Depp III (13 ani). Oricât ar părea de straniu, dar la eveniment a fost invitată și Vanessa Paradis, mama acestor copii; cu Paradis, Depp a avut o relație de concubinaj timp de 14 ani. Până la urmă, însă, cei doi așa și nu au ajuns să-și oficializeze relația. Cel puțin, această informație nu a fost emisă publicului larg. 

Johny o iubește puternic și atât de mult și-a dorit ca Amber să devină soția sa, încât nu mai putea aștepta! Sunt minunați împreună”, a declarat o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți, pentru presa internațională. 

Potrivit publicației TIME, Depp și Heard s-au cunoscut pe platoul de filmare a producției „The Rum Diary”, în 2010, devenind un cuplu abia doi ani mai târziu. Aceasta va fi a doua căsătorie a actorului de 51 de ani. Depp a divorțat de prima sa soție, Lori Anne Allison, în 1986.

Deși este mai tânără cu 23 de ani decât Depp, Amber Heard a reușit să-i fure inima bărbatului și să-l răpească de lângă Vanessa Paradis. Johnny a cerut-o în căsătorie pe Amber acum un an.

Foto: realestate.aol.comcelebuzz.compicsjohnnydepp.blogspot.com

Distribuie articolul: