Recent, am inclus-o în lista celebrităților care nu au purtat încă niciodată verigheta. Soarta, însă, a ajutat-o să părăsească cu succes grupul femeilor nemăritate. ABC News informează că celebra actriță Cameron Diaz s-a căsătorit, în sfârșit. Cine e mirele vedetei de 42 de ani, vă spunem mai jos. 

Nimeni nu s-ar fi gândit că o actriță atât de suavă precum e Cameron Diaz se va îndrăgosti de un star de muzică rock. Da, anume Benji Madden este cel care i-a cerut mâna interpretei și a primit un răspuns pozitiv din partea ei.

Mirele este mai tânăr, decât Cameron, cu 7 ani, însă această diferență de vârstă nu s-a dovedit a fi o barieră pentru cei doi.

Sursa citată scrie că Diaz și alesul inimii sale au organizat petrecerea în cinstea nunții acasă la Cameron, în Beverly Hills – un prestigios cartier din Los Angeles, statul California. 

Pentru revista People, cei doi soți au mărturisit: „Suntem foarte fericiți că pornim pe același drum și că avem alături rude și prieteni apropiați!”

Domnișoarele de onoare, potrivit tradiției americane, au devenit prietenele miresei: Drew Barrymore, Nicole Richie și Jesse Lutz. Pritre invitați, după cum scrie US Weekly, s-au numărat: Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Samantha Ronson, Robin Antin și alte celebrități.

Ceremonia dedicată nunții a avut loc duminică, iar nunta este o premieră pentru ambii miri, care n-au mai fost căsătoriți încă nociodată.

Cei doi s-au apropiat unul de celălalt în luna mai a anului trecut, iar cererea în căsătorie, conform presei americane, a avut loc în luna decembrie, cu câteva săptămâni înaintea nunții.

Cameron Diaz fost implicată, în trecut, în mai multe relații serioase, dar niciuna dintre ele nu s-a terminat cu o nuntă. Vedeta a fost într-o relație și cu Justin Timberlake, dar și cu Alex Rodriguez.

În 2011, într-un interviu pentru revista ELLE, Cameron dezvăluia: „Consider că mulți oameni se căsătoresc cu cei pe care nu-i mai iubesc. Pur și simplu nu vreau să mă căsătoresc cu cineva, de care va trebui, pe urmă, să mă despart. Emoția se topește, iar noi continuăm să ne trăim viața în liniște.

Foto: nydailynews.comeonline.comzimbio.com, GettyImages.com,  popgoestheweek.com

Distribuie articolul: