După atâta tăcere, Timati ar fi decis, în sfârșit, să se răzbune. Rapperul rus Timur Iunusov, alias Timati, ar fi decis că infidelitatea iubitei sale nu e motiv de supărare, așa că a pus ochiul pe un alt model. Cine este tânăra cu care rapperul s-ar afla într-o relație deja de câteva săptămâni, vedeți mai jos.

Se pare că rapperul rus s-a îndrăgostit de o tânără de 19 ani, care deține și ea, la fel ca iubita precedentă, titlul de „Vicemiss Rusia”, doar că din 2014. Se numește Anastasia Reshetova și s-ar fi odihnit, recent, cu Timati în străinătate. Cel puțin, despre asta scriu deja câteva publicații rusești.

Deși pe contul de Instagram al rapperului nu veți găsi nicio fotografie care să trădeze o nouă relație, am găsit o fotografie plină de indicii pe contul de Instagram fetei. Anastasia a distribuit o fotografie în care aceasta apare în hanorac negru, cu incripția „Black Star” (pseudonimul rapperului), pe fundalul unui Mercedes Brabus, exact ca al lui Timati, doar că de culoare albă.

Un model similar, de culoare albă, a primit în dar de la rapper și Alyona Shishkova. Nu este doar o simplă coincidență că recent, pe contul de Instagram al Anastasiei a apărut o fotografie care trădează o copie a acestei mașini.

La fel ca și Alyona Shishkova, Anastasia Reshetova este o amatoare de selfie-uri, fotografii și filme distribuite pe Instagram. Deși are 19 ani, aceasta își afișează pe internet formele provocatoare și dă de înțeles că este dotată și financiar.

Anastasia este încă studentă și provine dintr-o familie bogată. Actualmente, își face studiile la Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov, specializarea PR și Publicitate.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: