Un studiu recent a concluzionat că majoritatea bărbaților sunt atrași, în prima fază, de fundul unei femei atunci când o văd pentru prima dată. Cu toate acestea, o mare parte dintre bărbați declară că primul lucru la care se uită în momentul în care cunosc o femeie este bustul acesteia. Pentru a vă indica ce trebuie să scoateți în evidență, în funcție de cât sunteți de “dotate”, vă explicăm în ce fel funcționează creierul bărbatului atunci când vede o femeie pentru prima dată.

Ei bine, genetic, bărbații sunt programați să procreeze. Instinctul le spune că rolul lor pe Pământ este de a impregna cât mai multe femei și de a face cât mai mulți copii. Așa că, prin natura lor, bărbații caută partenere care să poată duce la capăt o sarcină. Studiul menționat mai sus a reliefat totodată că majoritatea bărbaților preferă femeile cu fundul mare. Motivul? Simplu: o femeie cu un posterior un pic mai evident are șoldurile mai late, așa că șansele să ducă la capăt o sarcină sunt mai mari. Și tocmai din acest motiv, o femeie cu un posterior scos în evidență are mai multe șanse să fie curtată de mulți bărbați.

Atunci de ce privirea multora se pierde în decolteul unei femei?, vă veți întreba. Motivul este iarăși simplu. Sânii unei femei, pe lângă faptul că simbolizează sursa de hrană primară pentru un nou născut, în decolteul potrivit, sunt o “exprimare superioară”, dacă vreți, a posteriorului. Ceea ce indică iar bărbatului, la nivel subconștient, dacă femeia respectivă are calitățile fizice pentru a deveni mamă.

 

Așa că doamnelor și domnișoarelor, răspunsul este simplu: pentru a fi sigure că atrageți cât se poate de mult atenția, trebuie să vă puneți în evidență atât sânii cât și fundul, însă nu într-un mod vulgar. Un alt secret este acela că bărbatului îi place să descopere. Odată ce are totul pus pe masă… își pierde repede interesul.

Sursa: Lyla.ro 

Distribuie articolul: