Gianluca Vacchi a devenit celebru după ce şi-a postat pe internat stilul de viaţă, aparent distractiv de dimineaţă până seara. Asta şi câteva clipuri în care apare dansând pe melodii ce au devenit hituri l-au propulsat în topul celor mai celebre persoane de pe Instagram. Acum, fanii lui dau înapoi, după ce au aflat că bărbatul nu este chiar atât de...milionar.


Viaţa de milionar excentric l-a făcut celebru pe Gianluca Vacchi, iar fotografiile sale sunt urmărite acum de peste 11 milioane de oameni. Când nu dansează în clipurile care i-au adus faima pe internet, bărbatul duce o viaţă ca în filme. Sau cel puţin aşa pare, mai ales acum, când are o nouă iubită care atrage atenţia la fiecare pas.

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

După ce un număr mare de fani i-au reproşat italianului despărţirea de Giorgia, fost iubita superbă a bărbatului, acum zvonurile spun că acesta nu ar fi nici pe departe atât de bogat pe cât pare şi că proprietăţile cu ajutorul cărora face vâlvă pe internet sunt deja sechestrate de creditori.
Internauții se distrează pe seama bărbatului şi chiar îl îndeamnă să „îşi găsească un job”, parodiind unele dintre fotografiile acestuia.

Bărbatului i-ar fi fost confiscate un iaht, mai multe vile şi partea sa dintr-un teren de golf, în urma unei datorii de peste 10 milioane de euro la bănci, însă acesta a numit totul doar „o mică datorie”. Porbabil că aşa şi este, în comparaţie cu averea sa din afaceri cu ambalaje şi produse farmaceutice.

Foto: Instagram.com