Stilista, bloggerița și prezentatoarea TV Adelina Pestrițu a dat recent startul unui mini-proiect, „Moda bunelor maniere”, pe pagina sa de Instagram cu aproape 2 milioane de urmăritori.

În acest proiect Adelina își propune să publice videouri în care va învăța urmăritorii săi lucruri elementare despre „cum să adopte un comportament potrivit în societate”.

Vineri, 4 iunie, stilista a publicat deja al 13-lea episod în care prezintă cum este corect să scoatem ochelarii de pe ochi, dar și cum să urcăm corect pe scările rulante.

„P.1. Atunci când dăm jos ochelarii de la ochi, trebuie să îi așezăm în tocul de ochelari, după care în geantă. Nu pe cap, nu pe gulerul de tricou. Recunosc că am greșit de câteva ori în acest sens, poate din comoditate, purtându-i pe cap.

P.2. Codul Bunelor Maniere ne învață să ocupăm doar partea dreaptă a scărilor rulante și nu numai, pentru a permite celor care se grăbesc, să ne depășească.

P.S. Acest video face parte dintr-o serie de Reels, în care vom învăța împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, a scris prezentatoarea.

Urmărește și exemplul video:

Foto: Instagram/ Adelina Pestritu

Distribuie articolul: